Biomedische Wetenschappencommissie

Biomedische Wetenschappencommissie

De Biomedische Wetenschappencommissie bestaat uit zes Biomedische wetenschappenstudenten. Zij organiseert gedurende het jaar verschillende studiegerelateerde en ontspannende activiteiten. Ook organiseert de commissie de BMW-carrièrebeurs, gericht op de toekomst van BMW-studenten.

Biomedische Wetenschappen Commissie

Daniek Bakker (2016) Algemeen lid
Esmee Beldman (2018) Algemeen lid
Jip Klerks (2018) Algemeen lid
Enrico Madeddu (2016) Coördinator
Irene Mommers (2016) Algemeen lid
Stijn Raessens (2016) Bestuurslid
Kari Reijnders (2017) Algemeen lid
Kim van der Velden (2018) Algemeen lid
Manon Werst (2017) Algemeen lid
foto_commissie.jpg

Activiteiten

BMW-Cantus

De BMW-cie organiseert een keer per jaar een cantus in de Sociëteit van Ovum Novum. Dit is dé kans om even stoom af te blazen na de zware tentamens en verslagen!

BMW-Rondleidingen

Als student Biomedische wetenschappen kan het soms lastig zijn om te bedenken waar je later wil gaan werken. Om je een beeld te bieden van wat er allemaal mogelijk is, organiseert de BMW-cie rondleidingen door het Radboudumc, het RIMLS en het Donders Instituut.

BMW-Carrièrebeurs

Dit jaar wordt de BMW-Carrièrebeurs voor het eerst georganiseerd! Hier zullen veel verschillende bedrijven aanwezig zijn op een standjesmarkt, kun je diverse workshops volgen over meerdere vakgebieden en kun je speeddaten met alumni. Heeft u interesse om met uw bedrijf aanwezig te zijn op deze beurs? Stuur dan een e-mail naar bmw@mfvn.nl.


Poster_BMW_Cantus.jpg