Activiteitencommissie

De Activiteitencommissie (Accie)

De Activiteitencommissie bestaat uit 1 coördinator, 7 algemene leden en 1 bestuurslid. Samen organiseren wij door het gehele studiejaar heen activiteiten voor zowel biomedische wetenschappen als geneeskunde. De Accie bestaat uit een gezellig groep enthousiaste mensen, die altijd in zijn voor leuke ideeën of lekker gek doen.

Wil je graag meedoen aan een activiteit en heb je hier een vraag over? Of heb je vette ideeën voor ons? Je kunt ons gewoon bereiken door een e-mail te sturen naar: activiteiten@mfvn.nl. 

Activiteitencommissie

Marnix Franck (2016) Coördinator
Felix Frijns (2016) Algemeen lid
Sjoerd Burg (2016) Algemeen lid
sophie kessel (2016) Algemeen lid
Juul Verbakel (2016) Algemeen lid
Renée Thewissen (2016) Algemeen lid
Dianne Baltussen (2017) Algemeen lid
Florence Thewissen (2017) Algemeen lid
Julie Urlings (2017) Algemeen lid
Romy Ottens (2014) Bestuurslid

Activiteitenaanbod

De activiteitencommissie organiseert ongeveer zes keer per jaar uiteenlopende activiteiten. In het begin van elk studiejaar zal deze commissie jullie allemaal enthousiast maken voor Gotcha!, een spannend moordspel. Vlak voor de kerstvakantie gaat de Accie voor jullie een heerlijke kerstbrunch verzorgen. Verder organiseert de Accie jaarlijks een beerpongtoernooi en een afsluitende activiteit vlak voor de vakantie. En wat dacht je dan van de liftwedstrijd, misschien wel de leukste en spannendste activiteit, zelfs buiten Nederlandse grenzen. De Accie organiseert dus voor ieder wat wils!

Beerpong_toernooi_af.jpg
kerstbrunch_2017.jpg
Poster_Gotcha_af_Jpeg_cOPYSHOP.jpg


Hoewel er op dit moment zijn er geen commissieplekken vrij in de Activiteitencommissie, kun je ons tevens e-mailen op bovenstaand e-mail adres. Mocht er wel een plekje vrij zijn, dan houden we je in gedachten.