Verzekeringsarts (UWV)

Workshop - Verzekeringsarts (UWV)

Workshop, Arbeid en Gezondheid 1 (door Queeny Tsang en Marjolein Wernik, AIOS Verzekeringsgeneeskunde)


Altijd gedroomd over het werken in een ziekenhuis/praktijk als arts? Er is meer dan dat… Treedt uit je comfortzone, denk verder dan alleen klachten, ziekte en behandeling en kruip in de huid van een arts Arbeid & Gezondheid.  Verzekeringsartsen in opleiding Queeny en Marjolein nemen je mee, in hun persoonlijke verhaal van ziekenhuis naar verzekeringsgeneeskunde en vanuit casuïstiek naar het belang van arbeid in relatie tot gezondheid. 


Nieuwsgierig? Neem een kijkje in de digitale spreekkamer https://www.werkenbijuwvalsarts.nl/interactieve-meekijkdag

Of bekijk de website voor meer informatie over het werken bij UWV als arts www.werkenbijuwvalsarts.nl/werken-als-arts‐-------------------------------------


Workshop, Arbeid en Gezondheid 2 (door Pieter van Rijckevorsel en Mei Ling de Lange, AIOS Verzekeringsgeneeskunde & Verzekeringsarts)


Altijd gedroomd over het werken in een ziekenhuis/praktijk als arts? Er is meer dan dat… Treedt uit je comfortzone, denk verder dan alleen klachten, ziekte en behandeling en kruip in de huid van een arts Arbeid & Gezondheid.  Verzekeringsartsen in opleiding Pieter en Mei Ling nemen je mee, in hun persoonlijke verhaal van o.a. huisartsenzorg en forensische geneeskunde naar verzekeringsgeneeskunde en vanuit casuïstiek naar het belang van arbeid in relatie tot gezondheid. 


Nieuwsgierig? Neem een kijkje in de digitale spreekkamer https://www.werkenbijuwvalsarts.nl/interactieve-meekijkdag

Of bekijk de website voor meer informatie over het werken bij UWV als arts www.werkenbijuwvalsarts.nl/werken-als-arts

Partners van de MFVN