Pro Persona

Pro Persona is een organisatie voor basis en specialistische geestelijke gezondheidszorg in Gelderland. Wij hebben locaties in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Lent, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op. Pro Persona bestaat uit de organisatieonderdelen Pro Persona Connect, Spoedeisende en Netwerkgerichte Zorg en Multicomplexe Zorg. Samen met de Pompestichting (forensische zorg) vormen wij de Pro Persona Groep. 

Werken als ANIOS binnen Pro Persona

Binnen Pro Persona hebben wij altijd artsenfuncties voor jou beschikbaar. Bij ons kun je ervaring opdoen met diverse doelgroepen en binnen verschillende organisatie onderdelen. Er is altijd een plek bij jou in de buurt en één die past bij jouw ambities.

Binnen Pro Persona kan je je als arts professioneel door ontwikkelen. Dit doe je samen met collega’s door ervaringen te delen en van elkaar te leren. Wij bieden daarbij goede ondersteuning, met aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Binnen de psychiatrie staan we regelmatig stil bij het belang van reflectie op je eigen functioneren, en de invloed hiervan op de relatie met je patiënt en welke invloed jij als arts daarop zou kunnen hebben. Dit draagt bij aan een solide en waardevolle basis voor jouw persoonlijke ontwikkeling als arts, ongeacht hoe jij je later verder ontwikkelt.  

En blijkt dat de psychiatrie jouw hart heeft veroverd? Dan biedt Pro Persona diverse opleidingsplekken om jezelf door te ontwikkelen tot psychiater.  

Ben je nieuwsgierig? Laten wij kennismaken en samen jouw ambities en mogelijkheden verkennen onder het genot van een kop koffie en meld je aan via de link: Vacature ANIOS Pro Persona l Gelderland - ANIOS Pro Persona l Gelderland - Werken bij Pro Persona

Morele moed in de psychiatrie​​​​​​​

Morele moed is de moed om te doen wat je moreel juist acht, ondanks de aanwezigheid van gevaar. In de geneeskunde en de psychiatrie in het bijzonder doen zich regelmatig situaties voor waarin de specialist moedige besluiten moet nemen.

In deze workshop staan we stil bij voorbeelden van morele moed en wat nodig is om deze besluiten te kunnen maken.  

PPLOGOGGZPAYOFF-Groot.jpg

Partners van de MFVN