Innsense Healthcare

Workshop “Succes door studiegeluk” – Inspiratie sessie

Vanaf dit studiejaar is InnSense Healthcare één van onze nieuwe sponsoren. Naast een financiële ondersteuning zullen zij ook periodiek inhoudelijke workshops gaan organiseren die ons kunnen helpen bij onze verdere ontwikkeling. Omdat wij tijdens de studie al genoeg vakinhoudelijke kennis opdoen, zullen deze workshops niet vakinhoudelijk zijn. Juist thema’s als studentengeluk, communicatie, stressmanagement en het schrijven van een goed CV staan centraal.

We nodigen je daarom, mede namens InnSense Healthcare, graag uit voor de inspiratiesessie:

“Succes door studiegeluk” -  Aan de slag met gelukkig studeren

Hoe zit het met jou studiegeluk? Doe dingen waar je energie van krijgt en die je leuk vindt!  Je wordt er zo veel blijer van. Kies bijvoorbeeld een coschap plek uit waar jij kunt groeien, waar je energie van krijgt en waar je blij van wordt. Kijk niet welke plekken beschikbaar zijn, maar draai het om; kijk waar jij blij van wordt. Wat wil je leren en beleven? Zoek daar dan een coschap plek bij.

Mensen die doen waar ze goed in zijn en de kans krijgen hun talenten verder te optimaliseren zijn gelukkiger, gezonder en productiever, blijkt uit verschillende studies. Tijdens de workshop gaan op zoek naar de studenten geluksfactoren. Daarna gaan we aan de slag met “wat is studiegeluk”? En “waarom is studiegeluk belangrijk”? Je krijgt inzicht in de 5 geluksfactoren die nodig zijn om met voldoening en plezier je studie/werk te doen. Ook meten we jouw eigen studiegeluk en maak je jouw eigen praktische actieplan om jouw studiegeluk te vergroten.

Na de workshop kun je gelijk aan de slag om je studiegeluk verder te optimaliseren. De workshop geeft je praktische tools, inzichten, is nuchter en inspirerend. Ook kun je bij InnSense Healthcare terecht voor aanvullende vragen.

Gun jezelf deze workshop en ga ervoor!

De workshop wordt gegeven door Marjolein Kempes (loopbaan- en werkgeluk coach / team coach). 10 jaar geleden is zij opgeleid tot werkgelukcoach. Het is dan ook haar passie om jou helpen je studiegeluk te vergroten en samen te kijken naar waar je blij van wordt, waar je voldoening uithaalt en waar je energie uit haalt.

Inschrijven kun je via ………..

Graag tot maandag 7 november!

Namens het team van InnSense Healthcare,

Partners van de MFVN