ml.png

Wij geloven dat door het werkgeluk van de zorgprofessional centraal te stellen de patiënt de beste zorg ontvangt. Daarom hebben wij als doel de Nederlandse zorgprofessional de gelukkigste te maken! Wij doen dit doordat je bij ons invloed hebt op: de plek waar je gaat werken, de individuele coaching de je bij ons kan krijgen, het aantal vakantiedagen op jaarbasis. Verder begeleiden wij jou naar de arts die je wilt zijn of een antwoord te vinden op de keuze: welke specialisatie past bij mij. 

 

Wat betekent dat voor jou?
Wij zijn er namelijk van overtuigd dat het werkplezier toeneemt als mensen zich op de werkvloer gezien voelen. Daarom hebben we ook de arbeidsvoorwaardenconfigurator ontwikkeld, waarmee je eenvoudig je werktijden bepaald, de hoeveelheid vakantiedagen, je reistijd én je lease-auto uitzoekt. Omdat we jouw werkplezier voorop stellen is ons zorgbedrijf georganiseerd rondom het zogenaamde ‘psychologisch contract’. Dat betekent dat we niet alleen ‘harde’ afspraken met je maken, maar dat er net zoveel aandacht is voor de ‘zachte’ zaken: de sociale sfeer, een goede werk-privé balans en écht relevante opleidingsmogelijkheden.


Orientatietraject Basisartsen
In ons oriëntatietraject kun je als afgestudeerd basisarts alle facetten van de eerstelijnsgeneeskunde doorlopen. Samen kijken we welke kwaliteiten en interesses jij hebt en waar jij jezelf verder in wil ontwikkelen. Aan de hand daarvan bepalen we samen jouw persoonlijke roadmap.

De roadmap is een, door jou, op maat gemaakt plan waarin we kijken naar waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Je werkt in verschillende instellingen en klinieken en doet in korte tijd veel nieuwe werkervaring op. Hierdoor weet je beter waar je interesses liggen en welke vervolgopleiding daar het beste bij past.

Partners van de MFVN