Auxilio: Zorgprofessionals & Academie

Auxilio voor geneeskundestudenten & artsen

Wil jij tijdens je geneeskundestudie je kennis up-to-date houden en uitbreiden, nieuwe medische vaardigheden aanleren en goed bijverdienen? Auxilio helpt jou graag aan een flexibele baan in jouw toekomstig werkveld. Lever nu al jouw bijdrage binnen de medische wereld als poli- of doktersassistent, bloedprikker of junior tragist op de huisartsenpost of operatie-assistent. Door de flexibiliteit van de vacatures kan je jouw (bij)baan goed combineren tijdens wachttijd, vakanties of naast je lessen en coschappen. Waar nodig ontvang je van ons aanvullende trainingen en opleidingen om bekwaam aan het werk te kunnen.


Auxilio_logo_ZA_grijs_1_1.png

(Bijna) afgestudeerd? Ook na je studie is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Zo hebben we in een unieke format het 'traineeship huisartsgeneeskunde’ voor masterstudenten. Perfect om voor te sorteren op de huisartsenopleiding of een ander specialisme binnen de eerstelijns geneeskunde.

Hoe werkt de traineeship huisartsgeneeskunde?

Je maakt een keuze uit de volgende vakgebieden: huisartsgeneeskunde, psychiatrie, ouderengeneeskunde, verzekeringsgeneeskunde, jeugdgezondheidszorg en revalidatiegeneeskunde. Je hebt de mogelijkheid ieder half jaar te wisselen qua vakgebied en ontvangt van ons daarop toegespitste onderwijsdagen om je verder te ontwikkelen als arts en als persoon.

Interesse of vragen? Mail ons op info@auxilio.nl en dan komen wij graag met je in contact!

 Team Auxilio

Partners van de MFVN