Zonmw

ZonMw: iets voor jou?

Vooruitgang vraagt om onderzoek en ontwikkeling. ZonMw financiert gezondheidsonderzoek én stimuleert het gebruik van de ontwikkelde kennis. Daarmee dragen we bij aan het verbeteren van de zorg en gezondheid. Wil je ook werken op het snijvlak van onderzoek, beleid en praktijk in de gezondheidszorg? Kom naar onze stand of schrijf je in voor onze workshop, ‘hoe beoordeel jij welk onderzoek subsidie krijgt?’.

Wat doet ZonMw?

Innovatie is nodig om de kwaliteit van de Nederlandse gezondheidszorg te behouden en te verbeteren. ZonMw stelt via subsidieprogramma’s anderen in staat kennis te ontwikkelen en toe te passen. Van fundamenteel onderzoek tot implementatie van nieuwe behandelingen. De hoofdopdrachtgevers van ZonMw zijn het ministerie van VWS en de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO).

Wat kan jij doen?​​

Als medewerker bij ZonMw ben jij de drijvende kracht achter de organisatie voor het ontwikkelen, uitvoeren en evalueren van programma’s en het implementeren van de uitkomsten van de gefinancierde projecten.

zonmw-logo-og.png

Partners van de MFVN