MRDM

Big data, AI, zelflerende algoritmes: zomaar wat buzz words die regelmatig in de kranten te lezen zijn. Toch worden ze maar zelden in één zin genoemd met gezondheidszorg. Kosten, kwaliteit en registratielast zijn daarentegen vaak te lezen in combinatie met zorg. Zullen al deze woorden in de toekomst onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn?

De LOGEX Group bestaat onder ander uit LOGEX en MRDM. Waar bij de eerste de kostendata van 90% van de ziekenhuizen binnenkomen, krijgt de ander de kwaliteitsgegevens van ongeveer 25 ziektebeelden. Met behulp van deze data wordt ziekenhuizen inzicht gegeven over kostenafwijkingen en hun kwaliteit van zorg vergeleken met andere ziekenhuizen, als beginpunt voor verbetering. Op het snijvlak van deze twee faciliteren we in VBHC. Door slim gebruik te maken van de eerdergenoemde buzz words kunnen we de registratielast verminderen en in de toekomst wellicht de beste behandeling voorspellen.​

Wij werken in verschillende teams die data gedreven producten voor zorginstellingen leveren. Elk team bestaat uit gedreven jonge mensen, van artsen en biomedici tot econometristen en bedrijfskundigen. Krijg je het net als wij ook warm van data en zit je bomvol ideeën om daar de zorg mee te verbeteren? Kom dan naar onze workshop voor een sneakpreview in deze wereld.

Logo_MRDM.png

Partners van de MFVN