Happy & Healthy – Marketingbureau in de healthcare branche


Wereldwijd wordt veel onderzoek gedaan naar nieuwe geneesmiddelen en betere behandelmogelijkheden. Regelmatig verschijnt een nieuw product op de markt. Heb je je ooit afgevraagd hoe een ziekenhuis de keuze maakt voor medische apparatuur? Of hoe de arts bepaalt welk medicijn hij voorschrijft aan zijn patiënt? Hoe kies jij zelf eigenlijk voor een ziekenhuis of behandeling als je zorg nodig hebt?


Happy & Healthy is een marketingbureau met een specialisatie in de farma- en healthcare branche. Wij werken o.a. voor farmaceuten en zorginstellingen om geneesmiddelen, hulpmiddelen of behandelingen onder de aandacht te brengen van verschillende doelgroepen (veelal zorgverleners en patiënten). Dit doen we met slimme campagnes waarin online én offline-middelen naadloos op elkaar aansluiten. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld websites, apps of campagnes op social media, maar verzorgen we ook de teksten en beelden voor brochures, animaties en magazines.


Ons team bestaat uit een perfecte mix tussen mensen met commerciële (marketing) ervaring én mensen met een medische achtergrond, zoals biomedisch wetenschappen, gezondheidswetenschappen of medische biologie. Ben jij creatief en nieuwsgierig naar de verschillende (commerciële) carrièremogelijkheden van jouw opleiding? Doe mee met onze workshop of kom naar onze stand. 

happyhealthy.png