Carrièrebeurs Biomedische Wetenschappen

Welkom

Op woensdag 24 maart 2021 vindt de tweede editie van de BMW-carrièrebeurs plaats! Heb jij je altijd al afgevraagd wat precies je beroepsmogelijkheden buiten het UMC zijn? Of (binnenkort) op zoek naar een stage of leuke baan en wil je hierbij biomedische bedrijfsleven ervaren? Dan ben je bij deze carrièrebeurs op de goede plek!

De avond zal bestaan uit een plenaire opening, workshopronde 1, speeddaten met alumni, workshop ronde 2 en een plenaire afsluiting. 
Je kunt hier zien welke bedrijven er deelnemen en met welke alumni je kan speeddaten.

Locatie

De Beurs zal online plaats vinden. Het precieze platform volgt nog.

Programma

19-19:45 Plenaire opening

19:45-20:30 Workshop ronde 1 & speeddate ronde 1

20:30-21:15 Workshop ronde 2 & speeddate ronde 2 

21:15- 22:00 Plenaire afsluiting

Inschrijven 

De kaartverkoop zal open gaan op vrijdag 26 februari om 20.00 uur. Dit is de link naar de kaartverkoop. Inschrijven voor de workshops en het speeddaten met de alumni kan via een Google Forms die wij je toe zullen sturen nadat je je hebt aangemeld. 


Inschrijven workshops

Zodra de kaartverkoop heeft plaatsgevonden zul je, indien je een kaartje hebt weten te bemachtigen, een uitnodiging krijgen voor de Google Forms waarin je je voorkeur kunt doorgeven. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met iedereen zijn wensen. Onder het kopje workshops kun je binnenkort informatie vinden over de verschillende workshops en op deze manier kan je je voorkeur bepalen. 

Inschrijven speeddaten alumni 

Zodra de Alumni bekend zijn, kun je je via de zelfde Google Forms inschrijven voor het speeddaten. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met iedereen de wensen van iedereen. Er is een beperkte beschikbaarheid dus geef je alleen op als je zeker wilt speeddaten. Onder het kopje alumni kun je binnenkort informatie vinden over de verschillende alumni en op deze manier kan je je voorkeur bepalen. 


poster_BMW-beurs.jpg
Banner_QT.png
Q-Talent
banner-Federatie-Kennisinstituut-carrierebeurs.jpg
Federatie Medisch Specialisten www.kennisinstituut.nl
banner300x300.jpg
Byondis
The_scientific_journal_for_and_by_biomedical_students_1.png
RAMS

Partners van de MFVN