Carrièrebeurs Biomedische Wetenschappen

Welkom

Op woensdag 25 maart 2020 vindt op de medische faculteit van Nijmegen de tweede editie van de BMW-carrièrebeurs plaats! Heb jij je altijd al afgevraagd wat precies je beroepsmogelijkheden buiten het UMC zijn? Of (binnenkort) op zoek naar een stage of leuke baan en wil je hierbij biomedische bedrijfsleven ervaren? Dan ben je bij deze carrièrebeurs op de goede plek!

De avond zal bestaan uit een plenaire opening, workshopronde 1, een carrière markt, speeddaten met alumni, workshop ronde 2 en als afsluiting een borrel. Ook wordt er voor een luxe avondmaaltijd gezorgd plus een borrel achteraf.
Je kunt hier zien welke bedrijven er deelnemen en met welke alumni je kan speeddaten.

Locatie

De beurs zal plaats vinden op Geert Grooteplein Noord 21, 6525 EZ Nijmegen. In het studiecentrum van de medische faculteit, routenummer 86. 

Programma

  • 16.30 - 17.00 uur Inloop
  • 17.00 - 18.00 uur Opening en plenaire sessie
  • 18.00 - 18.45 uur Workshopronde 1
  • 18.45 - 20.15 uur Diner, carrière markt en speeddaten met alumni
  • 20.15 - 21.00 uur Workshopronde 2
  • 21.00 - 22.00 uur Borrel 

Inschrijven 

De kaartverkoop zal open gaan op woensdag 26 februari om 20.00 uur. De link naar de kaartverkoop zal hier later geplaatst worden. Inschrijven voor de workshops en het speeddaten met de alumni kan nadat je een kaartje hebt gekocht via een google-docx die wij je toe zullen sturen. 

Reservelijst

Indien de BMW-carrièrebeurs is uitverkocht zal er een reservelijst komen. 

Inschrijven workshops

Zodra de kaartverkoop heeft plaatsgevonden zul je, indien je een kaartje hebt weten te bemachtigen, een uitnodiging krijgen voor de google-docx waarin je je voorkeur kunt doorgeven. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met iedereen zijn wensen. Onder het kopje workshops kan je informatie vinden over de verschillende workshops en op deze manier kan je je voorkeur bepalen. 

Inschrijven speeddaten alumni 

Zodra de Alumni bekend zijn kun je, je via de zelfde google-docx inschrijven voor het speeddaten. De link zal later worden toegevoegd. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met iedereen zijn wensen. Er is een beperkte beschikbaarheid dus geef je alleen op als je zeker wilt speeddaten. Onder het kopje alumni kan je informatie vinden over de verschillende alumni en op deze manier kan je je voorkeur bepalen. De Carrièrebeurs wordt  gesponsord door 


BMW_carrierebeurs_poster.jpg
Arsenaal-1824-Nijmegen-v0.1-logo-35.png