Carrièrebeurs Biomedische Wetenschappen

Welkom

Op woensdag 27 maart 2019 vindt op de medische faculteit de allereerste BMW-carrièrebeurs plaats! Heb jij je altijd al afgevraagd wat precies je beroepsmogelijkheden buiten het UMC zijn? Of (binnenkort) op zoek naar een stage of leuke baan en wil je hierbij biomedische bedrijfsleven ervaren? Dan ben je bij deze carrièrebeurs op de goede plek!

De avond zal bestaan uit een plenaire opening, workshopronde 1, een carrière markt, speeddaten met alumni, workshop ronde 2 en als afsluiting een borrel. Ook wordt er voor een luxe avondmaaltijd gezorgd plus een borrel achteraf.
Je kunt hier zien welke bedrijven er deelnemen en met welke alumni je kan speeddaten.

Locatie

De beurs zal plaats vinden op Geert Grooteplein Noord 21, 6525 EZ Nijmegen. In het studiecentrum van de medische faculteit, routenummer 86. 

Programma

  • 16.30 - 17.00 uur Inloop
  • 17.00 - 18.00 uur Opening en plenaire sessie
  • 18.00 - 18.45 uur Workshopronde 1
  • 18.45 - 20.15 uur Diner, carrière markt en speeddaten met alumni
  • 20.15 - 21.00 uur Workshopronde 2
  • 21.00 - 22.00 uur Borrel 

Inschrijven (uitverkocht)

De kaartverkoop is open gegaan op woensdag 27 februari om 20.00 uur via deze link. Inschrijven voor de workshops en het speeddaten met de alumni kan halverwege maart. 

Reservelijst

De BMW-carrièrebeurs is uitverkocht. Als je toch graag naar de beurs wilt komen kan je jezelf opgeven voor de reservelijst. Hiervoor moet je een e-mail sturen naar praeses-mfvn@radboudumc.nl. Wij sturen je dan een e-mail als er plek vrij is gekomen. 

Inschrijven workshops

Geef hier je top 4 workshops op. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met iedereen zijn wensen. Onder het kopje workshops kan je informatie vinden over de verschillende workshops en op deze manier kan je je voorkeur bepalen. 

Inschrijven speeddaten alumni 

Geef hier je top 4 alumni op. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met iedereen zijn wensen. Er is een beperkte beschikbaarheid dus geef je alleen op als je zeker wilt speeddaten. Onder het kopje alumni kan je informatie vinden over de verschillende alumni en op deze manier kan je je voorkeur bepalen. De Carrièrebeurs wordt  gesponsord door Arsenaal & De Gelagkamer

Nieuwe_poster_carrierebeurs_bmw_2.jpg
Logo_positief_-_transparant4x.png
Gelagkamer1.png