In 2012 begon ik aan de studie biomedische wetenschappen, met als ambitie de onderzoekswereld in te gaan. Tijdens de bachelor kwam ik erachter dat dit toch niet mijn ding was. Daarom koos ik voor een master Health Technology Assessment gecombineerd met het consultancy profiel. Mijn stages koos ik bewust buiten de academie (GlaxoSmithKline en VGZ). Hier leerde ik nog meer over zorg(beleid), en de mensen die erbij betrokken zijn.

Eind 2017 studeerde ik af. Ruim een jaar werkte ik als marketing project planner bij een farmaceut. Ik hoopte dat ik uiteindelijk kon doorgroeien naar de afdeling market access, waar berekeningen worden gedaan voor kosteneffectiviteit van middelen. Toen deze kans niet voorbij kwam, ben ik verder gaan zoeken. Per toeval kwam ik uit bij het bedrijf waar ik nu werk: Performation. Hier werk ik sinds juni 2019 als adviseur integraal capaciteitsmanagement.

Ik krijg energie van mijn werk omdat

• geen dag hetzelfde is;

• ik samen met mensen werk en;

• ik zorginstellingen kan helpen continu te verbeteren en hun doelen te bereiken.

Aan de hand van analyses in Excel, onze tooling en gesprekken, kan de in-, door- en uitstroom van patiënten verbeterd worden en de benutting van capaciteiten (bedden, personeel, operatiekamers, poli spreekuren, etc.) geoptimaliseerd. Tijdens onze speeddate vertel ik je er graag meer over.

Neem anders alvast een kijkje op mijn LinkedIn! https://www.linkedin.com/in/suzanneroem/

Suzanne_Roem.jpg

Partners van de MFVN