Activiteiten van externen

Op deze pagina zullen activiteiten geplaatst worden die niet georganiseerd zijn door de MFVN, maar mogelijk wel interessant zijn voor jullie. WIl je graag zelf een activiteit hierop hebben? Stuur dan een mail naar extern-mfvn@radboudumc.nl !

Aankomende activiteiten:

Oktober:

5 oktober:

Logo_Carrierebeurs.jpg

Kom naar de Carrièrebeurs: de gids voor jouw medische toekomst!

Wat is jouw droombestemming als arts? Kom erachter op de Carrièrebeurs op zaterdag 5 oktober 2019! Tijdens deze beurs – een evenement van artsenfederatie KNMG en De Geneeskundestudent – doe je in één dag veel informatie op voor de volgende stap in je medische carrière.

Volg uitdagende workshops, ga persoonlijk in gesprek met opleiders en aios van medische vervolgopleidingen en krijg antwoord op al je carrièrevragen. En er is nog veel meer te doen op de Carrièrebeurs: laat bijvoorbeeld je CV checken, krijg sollicitatietips en kom erachter waarop je moet letten als je een contract afsluit. Ook is er aandacht voor andere belangrijke thema’s, zoals de balans tussen werk en privé, en kun je een volle beursvloer met exposanten verwachten – waaronder opleidingsorganisaties en potentiële werkgevers.

Kaartverkoop
Kaarten zijn nu verkrijgbaar voor € 10,-!

Datum, tijd en locatie
Datum: zaterdag 5 oktober 2019
Tijd: 9:30 tot 17:00
Locatie: 15 minuten van Utrecht CS (NBC Congrescentrum Nieuwegein)

Meer weten?
Kijk op www.knmg.nl/carrierebeurs voor het hele programma en verdere informatie.

header-cb-2019_v4a.jpg
Schermafbeelding_2019-09-29_om_12.44.40.png

Nachtzicht - Brebl (Honigcomplex), Nijmegen

Op 5 oktober 2019 is het zover, de allereerste editie van Nachtzicht in Brebl, Nijmegen. Toen het 10 jaar geleden allemaal begon zorgde het grote scala aan mega talentvolle Nederlandse DJ’s in een mum van tijd voor een wereldwijde explosie aan dance-festivals & clubavonden waar house gedraaid werd. Vandaag de dag is dancemuziek nog steeds een van ‘s lands belangrijkste exportproducten. Nu, 10 jaar later, brengt Nachtzicht die feesten, dat gevoel weer terug naar zijn roots. De plek waar het ooit allemaal begon. Time to Bring House Home. En door de avond te vullen met een line-up die bestaat uit zowel uit bekende namen in de scene als regionaal talent is de ticketprijs ook nog eens aantrekkelijk. Voor slechts €13,- (incl. service fee) ben je erbij en kun jij van 22:00u tot 04:00u dansen met uitzicht op de Waal! Kaarten zijn te koop op www.nachtzichtevent.nl, en ben jij lid van de MFVN? Dan krijg je met de code: “MFVN19” extra korting. Tot op 5 oktober! 

November:

14 november:

22 & 23 november

Young geriatrics Symposium

"Beste studenten,

Op donderdagavond 14 november wordt in Utrecht de eerste Nederlandse versie van het Geriatrics for Juniors symposium georganiseerd. Deze avond is erop gericht jullie kennis te laten maken met het specialisme klinische geriatrie. De avond zal onder andere bestaan uit korte presentaties, workshops en een borrel met de mogelijkheid om te netwerken met mensen uit het vak. Toegang is gratis!"

Utrecht_Geriatrics_for_Juniors_symposium.jpg
DBB19-Narrowcasting-HO-1400x900-NL_1.jpg

Het avontuur wacht, kom naar De BuitenlandBeurs!

Buitenlandplannen? Kom op vrijdag 22 en zaterdag 23 november naar De BuitenlandBeurs in Jaarbeurs Utrecht en get inspired door mogelijkheden zoals een master, uitwisseling, (vrijwilligers)werk en taalreis in het buitenland.

Op de beurs vind je ruim 100 universiteiten en andere (onderwijs)instellingen van over heel de wereld die je alles kunnen vertellen over jouw buitenlandavontuur. Luister naar de ervaringsverhalen van studenten en bezoek inspirerende presentaties met titels als “Studying abroad: how to prepare your exchange, bachelor or master” of “Master or PhD in the United States”. Tip: Ga één op één in gesprek met de voorlichters, zij vertellen je graag meer over hun toffe en minder toffe ervaringen.

Alle informatie die je nodig hebt in de voorbereiding op jouw avontuur naar het buitenland onder één dak.
Meld je nu gratis aan en maak kans op een taalreis naar Londen! 
Bezoek voor meer informatie en een gratis ticket www.buitenlandbeurs.nl


Tot dan!

Programma_activiteiten_Career_Service_najaar_2019_pdf.jpg