Sponsorloop INDIVIDUEEL

Over dit evenement

Categorie
Sport
Organisator
69e Bestuur
Datum en tijd
21 jan. 2021 00:00 - 5 feb. 2021 00:00
Locatie
Wees creatief

We gaan van start met de Sponsorloop! Gedurende de hele week lopen Leden van de MFVN om geld op te halen voor het Goede Doel! Na het succes van de vorige editie, hopen we dat deze minstens zo succesvol gaat worden!

Hoe doe je mee?

1,5 Week voor de Goede doelenweek (21 januari) zal de aanmelding voor de Sponsorloop opengaan. Tot en met de donderdag van de Goede doelenweek (4 februari) kun je, je met je coachgroep opgeven. Het aanmelden zal via de MFVN-site gaan. Om als coachgroep mee te doen moet je minstens 4 mensen aanmelden. Kun je geen 4 mensen vinden? Dan kun je, je altijd opgeven voor de solo-Sponsorloop. Dit zal ook via de MFVN-site gaan.

Hoe haal ik geld op?

Dit staat je helemaal vrij! Vraag je ouders, familieleden, buurman & buurvrouw wat er maar in je opkomt. Je kunt afspreken dat ze je een bepaald bedrag per kilometer sponsoren of gewoon één vast bedrag. Alle beetjes helpen! Je kunt ze vragen het geld naar jou over te maken of direct naar de rekening van de MFVN. Het rekeningnummer van de MFVN is: NL30 ABNA 0537 2889 37. Vergeet niet je naam en de Sponsorloop te vermelden als je mee wil doen voor de prijzen! Verder zal er tijdens de Goede doelenweek ook een open Tikkie op de facebook verschijnen, via deze weg kun je ook direct geld overmaken naar de rekening van de MFVN. Op vrijdag 5 februari, de laatste dag van de sponsorloop, zullen we het opgehaalde bedrag bekend maken!

Hoe ren ik mijn afstand?

Je kunt een hardloop-app gebruiken om je afstand bij te houden. Strava is hier een voorbeeld van! Probeer zo ver mogelijk te lopen. Maak een screenshot van je gelopen afstand en stuur dat naar het mailadres: sponsorloopdermfvn@gmail.com. Hier verzamelen wij alle gelopen afstanden en zien we makkelijk wie de verste afstand gelopen heeft en dus een prijs wint. Loop je met je coachgroep? Stuur dan 1 mail met alle screenshots en vermeld je coachgroepnummer. We zullen de afstanden compenseren voor het aantal deelnemers van je groepje, zo kun je ook met minder mensen de prijs voor verste afstand winnen.

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met festiviteiten-mfvn@radboudumc.nl. Daar zullen alle vragen beantwoord worden.

Heel veel succes!

Partners van de MFVN