MFVN Eerstejaars: Tower of Christmas

Over dit evenement

Categorie
Algemeen
Organisator
68e Bestuur
Datum en tijd
22 nov. 2018 19:00 - 23 nov. 2018 03:00

MFVN Eerstejaars: Tower of Christmas

De dagen worden langer, het weer wordt kouder en het wordt weer rustig in de sportschool. Dit betekent dat kerst er weer aan zit te komen! Lange dagen verplicht dineren met je oozo gezellige familie! Om deze donkere dagen door te komen heeft de Eerstejaarscommissie iets geweldigs bedacht: Drinking game Tower of Christmas Power op de faculteit! 

Bij deze activiteit zullen groepen van 5 personen in spannende drankspellen tegen elkaar strijden om hopelijk op de hoogste verdieping te eindigen! De winnaar zal worden bepaald door middel van een fantastisch eindspel in Cafe de Fuik waar meer dan 100 welkom shotjes voor jullie klaar zullen staan en het winnende groepje krijgt een gratis meter bier, daarnaast krijg je op vertoon van je bandje €0,50 korting op je biertje in de Fuik. Er zal voor iedereen onbeperkt drank en snacks worden verzorgt op de faculteit . 

De kaartverkoop zal maandag 19, dinsdag 20 en woensdag 21 november om 12.30-13:30 op het studieplein plaatsvinden. Kaarten kosten maar € 5,- per persoon. Je kunt alleen kaarten kopen voor je hele team, dus je betaalt meteen € 25,-

Partners van de MFVN