MFVN-Dropping

Over dit evenement

Categorie
Sport
Organisator
Sportcommissie
Datum en tijd
20 mrt. 2019 19:00 - 23:00
Locatie
Café de Muts, Heyendaalseweg 280

MFVN-Dropping

Op een donkere nacht in het koude voorjaar ging een MFVN-lid een stuk hardlopen in het bos. Ze had het tempo er goed in zitten, maar na een goed kwartier verzwikte zij haar enkel, omdat zij struikelde over een uitstekende boomwortel. Ze moest nog een goede drie kwartier lopen voordat ze weer thuis zou zijn. Eenmaal begonnen aan deze barre tocht hoorde zij steeds meer gekraak van takken... Belandde ze langzaam in een psychose? Was die paddenstoel die ze had gegeten toch niet eetbaar? Of was er nog iemand met haar in het bos? Ze voerde haar tempo op, maar het gekraak kwam dichterbij, totdat...

Help jij mee zoeken naar dit MFVN-lid? Op 20 maart vindt een Dropping plaats op een voor jullie geheime locatie. Samen met een groep van maximaal zes personen kan je je inschrijven in een van de volgende tijdssloten (wie het eerst komt, die het eerst maalt):
-19.00 uur
-19.30 uur
-20.00 uur
-20.30 uur
-21.00 uur
Tijdens de Dropping zullen jullie op een plaats gedropt worden, waarna jullie door middel van hints en opdrachten de weg naar het eindpunt zullen zoeken. De tocht zal tussen een half uur en een uur duren, als het goed is... Want zullen jullie er wel zonder kleerscheuren vanaf komen en het eindpunt halen? Koop een kaartje op maandag 25 en dinsdag 26 februari tussen 12.30 uur en 13.30 uur op het studieplein. De ontmoetingsplaats is café de Muts, Heyendaalseweg 280. Hopelijk zien wij jullie daar!