MFVN CoSta-feest

Over dit evenement

Categorie
Feest
Organisator
Coassistenten- en Stagelopers Commissie
Datum en tijd
12 apr. 2019 23:00 - 13 apr. 2019 04:00
Locatie
N.S.V. Ovum Novum

MFVN CoSta-feest

Lieve Coassistenten en Stagelopers,

Vrijdag 12 april om 23.00 uur zullen de deuren van de Sociëteit van N.S.V. Ovum Novum zich weer openen om jullie te verwelkomen op een CoSta-feest! Elk CoSta-feest weer wordt het duidelijk dat de ervaren studenten pas echt weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Zelfs hij die er nog nooit geweest is, hoort de geruchten dat de CoSta-feesten de mooiste feesten zijn. Neem al je vrienden mee, gooi je heupen los, laat de drankjes vloeien en het allerbelangrijkste: GENIET!

Kaarten kosten €2,- voor Leden en €3,- voor niet-Leden en kunnen aan de deur gekocht worden. De Ko-Raad organiseert deze avond tevens een pubquiz. Wil je beide evenementen bijwonen, dan kun je met jouw kaartje voor de pubquiz gratis naar binnen bij het CoSta-feest. Dat is pas echt winnen! 

Wij kunnen niet wachten, tot dan!

Liefs, De CoStaCie

Gesponsord door Me-Doc: Natuurlijk werk je hard om het voor de patiënt en je collega's zo goed mogelijk te regelen. Daarbij is het goed om ook regelmatig ontspanning op te zoeken, want als je goed voor jezelf zorgt, dan kun je ook goed voor anderen zorgen. Kwaliteit van leven, ook voor de arts: Happy doctor, Happy patient! Kijk voor meer informatie op: https://me-doc.nl/ 
Feestelijke groet, de artsen van Me-doc 

Partners van de MFVN