Filmcie presents FilmBingo

Over dit evenement

Categorie
Feest
Datum en tijd
2 dec. 2020 19:00 - 23:00
Locatie
Op de Laptop

Filmcie presents FilmBingo

Waarde leden,

Heeft u alles wat Netflix, Amazon Prime, Disney+, HBO GO, Hulu en Crackle te bieden hebben al geconsumeerd? Ergert u zich ook zo aan het gebrek aan inlevingsvermogen van deze bedrijven? Bent u het al zat? Heeft u al zin in een revolutie? Herrie schoppen? Kabaal maken? Van links naar rechts stampen? De grond op haar grondvesten laten schudden om uw ongenoegen te uiten?

Dan suggereer ik dat u een chillpil neemt. Een chillpil die voor u door en door wordt gesponsord door de Filmcommissie der MFVN. U heeft net als ons alle eerder genoemde streamingsservices uitgespeeld. Hier kunnen wij blij of verongelijkt over zijn, maar feit is dat wij nu zitten met heel veel kennis over films en series. Om deze kennis ten goede te laten komen organiseren wij de eerste editie van de chillpilbingo sedert het jaar 0. Deze zal 2 december om 19:00 plaatsvinden. U zal dan het strijdperk betreden met twee van uw medestudenten en zal samen al uw filmkennis gebruiken om toe te werken naar dat ene magische woord: ‘BINGO!’

Dit alles is natuurlijk niet zonder spanning en gevaar. U zult tandenknarsend, volop gefocust en tachycardisch van de spanning alles moeten geven wat u heeft om bij de prijzen, die aan het einde van de regenboog liggen, te geraken. Om uw honger en dorst naar winst te verzadigen zijn er ook pretpakketjes met de nodige versnaperingen inbegrepen bij de prijs van uw deelname. De kosten bedragen €10,- per groep van 3. Kaartjes zijn te bemachtigen vanaf 15:00 op donderdag 26 november.

Bij het kopen van een kaartje geeft u uw telefoonnummer aan ons door zodat wij met u contact kunnen opnemen en tijdig een ZOOM-link kunnen sturen voor de activiteit.

Wij kijken er naar uit om jullie bij de chillpilbingo te zien. Tot dan!

Hartelijke groeten,

De Filmcommissie.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Partners van de MFVN