BuitenlandBeurs

Over dit evenement

Categorie
Algemeen
Vanaf
23 nov. 2018 10:00:00
Tot
24 nov. 2018 16:00:00
Locatie
Jaarbeurs Utrecht

BuitenlandBeurs

De BuitenlandBeurs, hét event speciaal voor studenten met buitenlandambities. Want een internationale ervaring opdoen tijdens de studie wordt steeds belangrijker. Potentiële werkgevers vinden het een grote pré en daarnaast draagt het bij aan de persoonlijke ontwikkeling. Voor de student zelf zijn er nog veel meer voordelen uit te halen natuurlijk, zoals bijvoorbeeld de academische uitdaging, het leren van een nieuwe taal en kennis maken met een andere cultuur. Maar de belangrijkste reden om de stap naar het buitenland te zetten is misschien wel de geweldige en unieke ervaring.

De reden dat ik contact met u opneem is omdat er binnen uw vereniging vast en zeker studenten zijn die interesse hebben in een uitwisseling, master, stage of werk in het buitenland. Tijdens De BuitenlandBeurs informeren ruim 100 (onderwijs)instellingen en organisaties uit meer dan 30 verschillende landen studenten over een studie-gerelateerde stap naar het buitenland. Daarnaast worden er doorlopend interessante sessies aangeboden met praktische informatie en vertellen studenten die hen voor zijn gegaan over hun ervaringen.

De BuitenlandBeurs vindt plaats op vrijdag 23 en zaterdag 24 november aanstaande in Jaarbeurs Utrecht. Beide dagen is de beurs geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur en gratis aanmelden is mogelijk op buitenlandbeurs.nl. Het programma en de deelnemerslijst zijn te vinden op de website.