Olympische bierspelen - Activiteitencommissie

Over dit evenement

Categorie
Algemeen + online kaartverkoop
Organisator
Activiteitencommissie
Datum en tijd
17 nov. 2021 17:30 - 19:30

Olympische bierspelen - Activiteitencommissie

Vanwege aangekondigde nieuwe maatregelen is de kaartverkoop verplaatst naar maandag 15 november om 17.00. 

 

 

Beste jügend, 

Eindelijk is het dan zover: de Accie mag de binnenstad van Nijmegen na lange tijd weer eens omtoveren tot speelveld voor een Accieviteit. 
Het is een publiekslieveling die de aandacht van eenieder verdient. 

Deze Activiteit heeft een sportieve ondertoon. Na het succes van Nederland op de Olympische spelen in Tokio, kunnen wij namelijk niet anders dan als blijk van trots in dit onderwerp blijven. We willen echter niet in het verleden blijven hangen, maar juist focussen op wat voor ons staat: De winterspel en van 2022 in China, het land van tafeltennis. Echter, we spelen in ons eigen Nijmegen. Een thuiswedstrijd betekent dat wij de regels maken. Natuurlijk kennen wij tafeltennis, maar een meer vertrouwelijke vorm zal de leidende spelvorm zijn op 17 november.  

Vanwege de nieuwe maatregelen en de sluiting van Café de Aesculaaf zullen zal er een toernooi worden georganiseerd met verschillende bierspellen. Dit zal plaatsvinden in Café Ruygh en voor twee uur lang is bier afgekocht. Hierdoor zijn de kaartjes 22 euro per stuk, waarbij je een kaartje koopt voor jou en je teamgenoot. 


Trap dit biertoernooi af, samen met je team van twee man sterk, op woensdag 17 november van 17.30 tot 19.30, in je meest sportieve outfit, en moge de besten winnen!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Partners van de MFVN