Beleids- & Voorstel-ALV

Over dit evenement

Categorie
Algemeen
Organisator
67e Bestuur
Datum en tijd
17 dec. 2018 19:30 - 23:30
Locatie
Café de Aesculaaf

Beleids- & Voorstel-ALV

Wil je weten waar de MFVN zich volgend jaar voor in zal gaan zetten en welke mensen mogelijk in het volgende Bestuur terecht komen? Kom dan op maandag 17 december naar de Beleids- en Voorstel-ALV. Tijdens deze ALV stellen de meelopers van het Bestuur zich voor aan de leden van de MFVN. Daarnaast wordt het Beleidsplan van 2019 gepresenteerd. Dit is een mooi moment om als Lid inzicht te krijgen in waar de MFVN zich in 2019 op gaat focussen. Bovendien wordt het goede doel van het volgende Verenigingsjaar gekozen. Er zijn drie opties waar jullie uit kunnen kiezen:

1. Stichting AYA
Stichting AYA steunt jongvolwassenen in de leeftijd van 18-35 jaar bij hun gevecht tegen kanker. Vanwege hun jonge leeftijd hebben zij vaak andere behoeften op het gebied van zorg en ondersteuning dan volwassenen.

2. Stichting straatmens Nijmegen
Het doel van Stichting straatmens Nijmegen is om te kijken hoe men in samenwerking met mensen van de straat (zwervers, verslaafden en ex-psychiatrische patiënten) zou kunnen komen tot een verbetering van hun leefsituatie.

3. Stichting Fonds voor Ontwikkelingssamenwerking 
Stichting Fonds voor Ontwikkelingssamenwerking gebruikt de donaties voor projecten in ontwikkelingslanden die niet door de overheid of andere instantie worden gefinancierd. Alle projecten die de stichting ondersteund hebben betrekking op de gezondheidszorg. 

Wij hopen jullie allen te zien op maandag 17 december in Café de Aesculaaf om 19.30 uur. Er zal gezorgd worden voor hapjes en drankjes.