Accie Kampeerweekend

Over dit evenement

Categorie
Algemeen + online kaartverkoop
Datum en tijd
28 mei 2021 12:00 - 29 mei 2021 17:00

Accie Kampeerweekend

Lieve leden,

Langzamerhand krijgt ook moeder natuur door dat het tijd wordt om de kachel eens wat meer op te stoken voor de tijd van het jaar. De lange zomeravondjes waar we lekker buiten kunnen zitten komen er weer aan en overal rondom ons klinkt een steeds positiever geluid. Speciaal daarom organiseren wij voor jullie een Accie Kampeerweekend. 

Je kunt je inschrijven met een groepje van vier personen, waarmee je gezellig gaat barbecueën, genieten van een silent disco en slapen onder de sterren. Je laat je daarnaast ook verrassen door een vol programma aan (sportieve) covid-proof activiteiten die je met z’n vieren zal doen. 

Het Weekend zal plaatsvinden op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei. Inschrijven kan via de website van de MFVN in groepjes van vier personen vanaf donderdag 13 mei om 10.00 uur. Een kaartje kost € 25,- euro per persoon (€ 100,- euro voor vier personen). Eten en drinken (behalve bier) tijdens het Weekend zijn hierin inbegrepen. Het bier kunnen jullie overigens bij ons halen, dus daarover geen enkele zorgen. 
Het is wel belangrijk dat jullie een eigen tent (2- of 4-persoons) meenemen. 

Om deel te nemen aan het Kampeerweekend ben je verplicht voorafgaand aan het Weekend een zelf test te doen die door de MFVN gefaciliteerd zal worden. De covid-maatregelen zullen op het Weekend natuurlijk wel nog van kracht zijn. Het Kampeerweekend zal onder voorbehoud doorgaan, wanneer het weekend geen doorgang kan vinden zal een restitutie van het kaartbedrag plaatsvinden.

Verdere informatie zal met de deelnemers via de mail gecommuniceerd worden. 

Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in!

Groetjes, 

De Accie

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Partners van de MFVN