Lidmaatschap

Degenen die lid kunnen worden van de MFVN:

  • Studenten geneeskunde en biomedische wetenschappen (gewone leden)
  • Co-assistenten (postdoctoraal leden)
  • Gastleden (Over toelating als gastlid beslist het bestuur der MFVN)
  • Masterstudenten Molecular Mechanisms of Disease

Inhoud van het lidmaatschap
Van alle voordelen die de MFVN biedt, kun je alleen gebruik maken als je lid bent. Je kunt lid worden van de MFVN door naar www.mfvn.nl te gaan, te klikken op ‘Word Lid!’ (rechtsboven) en je gegevens in te vullen. Je kunt dan ook direct een pasfoto uploaden. De pasfoto is nodig voor een geldig lidmaatschapsbewijs (MFVN-pasje). Dit pasje kan daarna opgehaald worden op de MFVN-kamer.

Met het MFVN-pasje krijg je korting op alle activiteiten van onze commissies. Daarnaast krijg je een aanzienlijke korting op de aanschaf van de studieboeken die je nodig hebt in het curriculum geneeskunde en biomedische wetenschappen.

Kosten
Een meerjarig lidmaatschap kost voor studenten Geneeskunde 48 euro en voor studenten Biomedische Wetenschappen 40 euro. Een meerjarig lidmaatschap betekent een lidmaatschap tot het te verwachten einde van de studie; voor eerstejaars geneeskundestudenten is dit zes jaar na inschrijving en voor eerstejaars studenten biomedische wetenschappen is dit vijf jaar na inschrijving. Bij het meerjarig lidmaatschap wordt er éénmalig een bedrag betaald. Deze kosten kunnen worden betaald bij het bestellen van je boekenpakket. Ook kun je op de MFVN-inschrijfdag per pin betalen. Deze inschrijfdag zal zijn op woensdag 17 augustus tijdens de introductie. Ook kun je gedurende het collegejaar iedere doordeweekse dag tussen 9.00 en 16.00 uur komen betalen.

Let op: Heb je je lidmaatschap betaald bij het bestellen van je boeken? Dan heb je nog niet automatisch een account in ons ledenbestand. Maak daarom na het bestellen van je boeken een account aan op deze website. Een uitleg hierover vind je hierboven bij ‘Inhoud van het lidmaatschap’.

Je lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd! Je wordt na de afloopdatum van je inschrijving automatisch uitgeschreven. Mocht je je lidmaatschap na de 5 of 6 jaar willen verlengen, dan is dat mogelijk voor 8 euro per jaar. Ook dit bedrag kan iedere maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur betaald worden op de MFVN-kamer.

Tot slot…
Iedereen die lid wil worden van de vereniging kan zich ook op doordeweekse dagen tussen 9.00 en 16.00 uur op de MFVN-kamer laten inschrijven. Als je actief wilt worden, of gewoon nieuwsgierig bent wat er allemaal gebeurt, kom dan even binnen bij het hart van onze vereniging, de MFVN-kamer (route 89)!