Student-Docentcommissie 2014-2015

Hilde Grens
Algemeen lid
Marike Lombaers
Algemeen lid
Imme Smid
Algemeen lid
Nina Loman
Algemeen lid
Inge Dijkstra
Algemeen lid
Hélène Baak
Coördinator
Gaia Penningnieuwland
Bestuurslid


De Student-Docentcommissie, oftewel de StuDoCo, is een  commissie met als doel de integratie tussen studenten en docenten te vergroten. Dit doen wij middels het organiseren van activiteiten die zowel de docenten als de studenten leuk vinden. Wat hebben wij zoal georganiseerd?

De befaamde Student-Docent Pubquiz, een avond waar we de gezelligheid omarmen met een quiz en versnaperingen. Hierbij strijden verschillende teams, bestaande uit vier studenten en één of twee docenten, tegen elkaar. De Pubquiz vindt plaats in café de Aesculaaf, want wat is een Pubquiz zonder een kroeg?! Het team met de meest gescoorde punten wint een toepasselijke prijs.

Ook nemen wij interviews af met docenten, waarvan het artikel dan in de Prik verschijnt. Daarbij gaan een paar commissieleden op visite bij de docent thuis. Wij stellen vragen over hoe zij hun studententijd hebben beleefd en waar ze zich momenteel mee bezig houden.

Als laatst organiseren wij ook altijd de Docent-van-het-Jaar verkiezing! Hierbij worden docenten geselecteerd om Docent-van-het-Jaar te worden en wordt via een stemming tijdens het één na laatste tentamen bepaald welke docenten zich ‘Docent van het Jaar’ mogen noemen.

Dit jaar zal de commissie meerdere activiteiten organiseren om de band tussen docent en student te versterken.

Mocht je nog leuke ideeën hebben voor activiteiten met docenten, mail ze naar: studentdocent@mfvn.umcn.nl. Alle ideeën zijn welkom en wij hopen je graag te zien bij een van onze activiteiten!