Quaestor

Lisa Kortekaas
Quaestor

Lieve lezer,

Vol trots mag ik mijzelf voorstellen als Quaestor van het 65e bestuur der Medische Faculteits Vereniging Nijmegen. Na anderhalf jaar te hebben genoten van de studie geneeskunde, mag ik mij nu compleet inzetten voor de mooiste studievereniging van Nijmegen en misschien wel van heel Nederland!

Mijn naam is Lisa Kortekaas en ben 20 jaartjes jong. Ik ben geboren en getogen in een klein boers dorpje genaamd Heino, dichtbij Zwolle. Dit dorpje heb ik met de start van het studentenleven snel ingeruild voor een kamertje in Nijmegen. Na de introductie ben ik mij actief gaan inzetten voor de feestcommissie van de MFVN. Met de organisatie van de feestjes, met als hoogtepunt het eindfeest, realiseerde ik mij dat ik een nog grotere bijdrage wilde leveren aan deze vereniging.

In mijn vrije tijd houd ik vooral van leuke dingen ondernemen met vriendinnen. Ook brengen de bezoekjes aan het sportcentrum mij veel voldoening. Om de verwachte bestuurskilootjes te beperken, probeer ik deze momenten in het sportcentrum zeker vol te houden.

Als Quaestor ben ik verantwoordelijk voor alle geldzaken binnen de vereniging. Ook maak ik deel uit van een aantal commissies: de coschappers- en stageloperscommissie, de cursuscommissie, de weekendcommissie en de kascontrolecommissie. Samen met hen hoop ik vette lustrumactiviteiten voor jullie neer te zetten. Verder ben ik veel te vinden op de MFVN-kamer. Kom hier gerust langs voor een praatje of een kopje koffie of thee!

Met vriendelijke groet,

Lisa Kortekaas
Quaestor h.t. der MFVN