promocommissie 2015-2016

Ben Oomens
Bestuurslid Extern
Roos Beinema
Algemeen lid
Maya Roek
Algemeen lid
Lisanne Koenjer
Algemeen lid
Freke van den Ende
Algemeen lid
Evelien Been
Algemeen lid
Anje Post
Algemeen lid
Talitha Schut
Coördinator


Hier het verkooppraatje van de Promocie; zoals jullie aan de naam kunnen horen één van onze specialiteiten! Promocie, klinkt leuk, iets met promoten en reclame maken. Klopt, je zit in de goede richting! Het is een commissie waaronder allerlei activiteiten vallen die onszelf en andere commissies op de kaart te zetten. We beginnen het jaar met de Intromarkt, waarin de eerstejaars kennis maken met alle spetterende MFVN commissies en de daarbij behorende activiteiten (die je zeker niet mag missen). Dit alles onder het genot van een lekker stukje vlees van onze BBQ en een potje levend tafelvoetbal!

Na een aantal maanden leer je de uni, de mensen en de gewoonten van de medische faculteit al aardig kennen. Maar netwerken blijft leuk, dus om elkaar als eerstejaars studenten nog beter te leren kennen, is het een aanrader om mee te doen aan de Eerstejaarsactiviteit. Hierbij kun je voor een mooi prijsje deelnemen aan een leuke activiteit en meer studiegenoten leren kennen.

Mocht je halverwege spijt krijgen dat je je toch niet ingeschreven hebt voor een commissie of ben je benieuwd wat er allemaal georganiseerd wordt op de faculteit, kom dan even aanwaaien op de Kom-Is-Zien die in februari plaatsvindt. Haal wat lekkers, schrijf je als nog in en zie wat er allemaal te doen is!

Tot slot zal je rond de laatste blokken merken hoe actief deze studievereniging is en hoeveel tijd de commissies er vrijwillig insteken. Om onze commissieleden te bedanken voor hun inzet is onze laatste taak om een onvergetelijk en gezellig commissieleden-uitje te organiseren. Daarnaast worden ze ook verwend met een commissieleden-bedankje, georganiseerd door onze commissie!

Mocht je enthousiast zijn, dan horen wij het graag! Vanaf september zijn wij namelijk weer op zoek naar nieuwe leden om onze commissie te versterken. Tot ziens, bij één van onze activiteiten!

Groetjes,
Talitha (coördinator), Sjan, Roos, Anje, Maya, Lisanne, Evelien, Marente, Ben en Freke