Promocommissie 2016-2017

Nina Nieuweweme
Bestuurslid Extern
Anje Post
Coördinator
Lisa Pinkaarts
Algemeen Lid
Leah Jacobs
Algemeen Lid
Roos Beinema
Algemeen Lid
Sarah Bastiaans
Algemeen Lid
Vera Knigge
Algemeen Lid


Hoi allemaal!

Klaar om overgehaald te worden tot de promocie? Als promocie promoten wij de MFVN bij de nieuwe eerstejaars, daarnaast zorgen wij ervoor dat alle commissieleden genoeg beloning krijgen voor al hun harde werk!

Aan het begin van het jaar organiseren wij de introductiemarkt. Tijdens deze markt maak je kennis met alle toffe commissies van de MFVN en krijg je al een beetje te horen welke activiteiten er allemaal plaats vinden. Ook kan je je tijdens deze markt inschrijven bij een commissie om te solliciteren, zodat ook jij deel kan uitmaken van een van de leuke commissies van de MFVN. Als je nog veel energie over hebt na de introductieweek kan je met je introgroep meedoen aan de stormbaan en misschien wel het klassement winnen. We sluiten de dag dan af met een heerlijke barbecue.

Een paar maanden later kan je tijdens de eerstejaarsactiviteit je mede-eerstejaars nog beter leren kennen. Voor een klein prijsje wordt er een leuke activiteit georganiseerd om vervolgens met z’n allen door te gaan naar het MFVN-feest!
Halverwege het jaar is er de kom-is-zien. Zou je het leuk vinden om mee te helpen in een commissie maar dacht je daar in september nog anders over, dan is dit je kans! Op de kom-is-zien presenteren alle commissies zich nog een keer. Je kan dan kijken welke commissie je leuk lijkt en wellicht gaan solliciteren.

Onze commissie is natuurlijk niet de enige commissie en om alle commissieleden te bedanken voor wat ze dat jaar hebben gedaan krijgen ze van ons een bedankje en wordt er een commissieleden-uitje georganiseerd. Dit uitje mogen wij zelf bedenken en we kunnen hier dan ook echt iets leuks van maken 
Tot ziens, bij één van onze activiteiten!

Liefs,

Anje (coördinator), Roos, Sarah, Leah, Vera, Lisa en Ben