Prikredactie 2014-2015

Nora Snoek
Algemeen Lid
Pieter Wolfs
Bestuurslid
Sophia van Petegem
Coördinator
Yoshi Molendijk
Algemeen Lid
Tim Spronk
Algemeen Lid
Lisa van Hoogstraten
Algemeen Lid
Evy van de Wiel
Algemeen Lid
Elise Veeneman
Algemeen Lid
Annika de Weerd
Algemeen Lid


Geachte Lezer,

Welkom op de MFVN-pagina betreffende de Prik, uw medisch faculteitsblad. Onze gehele redactie staat vijf keer per jaar paraat om voor u een faculteitsblad te schrijven om trots op te zijn. Tjokvol medische en minder medische artikelen is de Prik het blad voor u allen om te lezen en vooral ook om het over te hebben! Soms voor eenvoudige uitleg van medische problematiek in ons onderwijs, soms voor ingewikkelde casuïstiek à la House en soms voor een luchtige omschakeling van de zware Medische materie in onze tekstboeken. De Prik is van alle markten thuis.

In onze Prik staan verschillende vaste artikelen die telkens een ruggengraat aan ons blad geven. Na het lezen van de inleiding door ons bestuurslid zal het hoofdonderwerp u duidelijk zijn, waarna artikelen vervolgens nauw op dit onderwerp aansluiten. Voorbeelden te over! Onze vaste terugkomer is bijvoorbeeld de Mythbusters, waarbij we telkens een mythe aan het daglicht zullen stellen, met vaak een interessante uitkomst. Indien er symposia, reizen, bijeenkomsten of wat dan ook georganiseerd worden, wij van de Prik zijn er bij en houden u, de afwezigen, op de hoogte van de ontwikkelingen aldaar. Met de dr. Prik kunnen we allen ons niet zo MPV-gericht hart luchten en op de fotopagina kunnen we onszelf terug zien te vinden bij alle geweldige activiteiten die onze faculteit rijk is.

Uiteraard is dit slechts een greep uit ons mooie blad, een blad waar ook u aan kunt meewerken. Voor elke Prik zijn we op zoek naar een interessante casuïstiek! Mocht u nou fantastische ideeën hebben hierover? Mail dan vooral naar: prik@mfvn.nl en wie weet staat uw casus in de volgende Prik!

Met vriendelijke groet en veel leesplezier,

Nora Snoek

Coördinator en eindredacteur van de Prik-commissie