Praeses 2015-2016

Alexander Hauth
Praeses 2015-2016

Beste MFVN-leden, geachte lezer,

Het is mij een waar genoegen mij te mogen voorstellen als de 64ePraeses der Medische Faculteitsvereniging Nijmegen. Al meer dan twee jaar is de MFVN één van die speciale dingen die mijn studentenleven verrijken. Het is voor mij dan ook een geweldige eer om deze prachtige vereniging een jaar lang te kunnen dienen in het bestuur.

Mijn naam is Alexander Hauth, zoon van een vader uit Ludwigshafen in Duitsland en een moeder uit Tilburg in Noord-Brabant, opgegroeid in de metropool Maasbree in Limburg. Sinds 2013 woon en studeer ik in Nijmegen.

‘Time flies when you’re having fun.’ – De Engelsen hebben daarmee een goed punt. Voor je het weet is de bachelorfase voorbij en begin je aan je coschappen of stages. Het is voor mij heel belangrijk om het maximale uit mijn studietijd te halen. Naast mijn studie ben ik daarom Penningmeester bij de BeGIN, lid bij heerendispuut Ferus Ebrius en tapper in Café de Aesculaaf. Een functie in het bestuur van de MFVN is de kers op de spreekwoordelijke taart.

Als Praeses ga ik mij het komende jaar bezighouden met de dagelijkse leiding van de MFVN, waaronder ook overzicht houden over financiële en secretariële zaken valt. Daarnaast zal ik vergaderingen leiden en deel uit maken van twee Commissies: de Biomedische Wetenschappen- en de Symposiumcommissie. Ik hoop jullie allemaal vaak te zien op onze geweldige Activiteiten of op de MFVN-kamer! Wees welkom om een praatje te komen maken, een kop koffie te drinken of, tussen de colleges door, snel een tosti te maken. Tot dan!

Met vriendelijke groet,

Alexander Hauth

Praeses i.t. der MFVN