Praeses 2014-2015

Myrthe van den Heuvel
Praeses 2014-2015

Beste MFVN-leden, waarde lezers,

Maandag 13 oktober heeft de wissel-ALV plaatsgevonden en nu mag ik mij dan officieel voorstellen als de nieuwe Praeses van het 63e bestuur der Medische Faculteits Vereniging Nijmegen. Ik vind het een eer dat ik deze functie een jaar lang mag bekleden bij onze prachtige vereniging.

Mijn naam is Myrthe van den Heuvel en ik ben 20 jaar. Ik ben geboren in het academisch ziekenhuis Maastricht. Tot mijn 18e heb ik echter net over de grens in België gewoond. Ik ben mijn schoolcarrière ook begonnen in België maar heb uiteindelijk mijn vwo-diploma in Maastricht gehaald.

In 2012 ben ik via de decentrale selectie binnengekomen bij Geneeskunde en ben ik verhuisd naar het prachtige Nijmegen.

Na twee jaar te hebben genoten van mijn studie, ga ik me nu voor de volle honderd procent inzetten voor de vereniging. Mijn studie zal ik hiervoor een jaartje stopzetten.

Vanaf mijn eerste jaar ben ik actief geworden bij de Medische Faculteits Vereniging Nijmegen. Eerst als lid van de Activiteitencommissie en later als coördinator hiervan. In mijn vrije tijd hou ik me graag creatief bezig. Sporten doe ik ook wel maar dat is niet mijn grootste hobby.

Komend jaar ben ik dus de nieuwe Praeses, wat inhoudt dat ik me ga bezighouden met de dagelijkse leiding van de MFVN, waaronder het overzicht houden van alle secretariële en financiële zaken. Verder zal ik vergaderingen leiden en deel uitmaken van de Biomedische Wetenschappen- en Symposiumcommissie. Graag zie ik jullie allen zoveel mogelijk bij onze fantastische activiteiten. Mocht je nog iets willen weten? Onze MFVN-kamer staat altijd voor jullie open. Ook gewoon voor een kopje koffie of thee zijn jullie van harte welkom.

Met vriendelijke groet,

Myrthe van den Heuvel

Praeses h.t. der MFVN