MFVN-band Tachycardia 2014-2015

Tessel van Dijk
Bestuurslid
Vera Poort
Zangeres
Don van Baar
Zanger
Nina Saämena
Algemeen Lid
Sieb Nuijens
Drummer
Torn Strik
Trompettist
Jules Janssen Daalen
Toetsenist
Jenny Tang
Bassist
Mart Munsters
Gitarist
Sophie Poelman
Zangeres


Waarde Lezers,

Een Muziekcommissie is een verrijking voor elke vereniging. Met veel plezier en hart voor de zaak verzorgt deze commissie muzikale ondersteuning bij verscheidende  MFVN activiteiten en organiseert het zelf ook verscheidende activiteiten.

Sinds 2004 is de muziekcommissie actief in het organiseren van verschillende activiteiten, in 2004 bestond het programma uit een aantal jamsessies in café de Aesculaaf waar iedereen het podium mocht betreden om lekker muziek te maken. Anno 2011 echter is het een veel uitgebreider programma met onder andere het uiterst succesvolle MFVN-Live, een avond waar je als medisch student met je eigen band in een vol café Piecken kan optreden. Ook willen we weer de originele jamsessies een retour laten maken in 2011/2012.

Naast dat de commissie activiteiten organiseert is het dus ook een band die sinds 2006 door het leven gaat als Tachycardia. Afgelopen jaar heeft de band onder andere opgetreden op de wetenschapsdag, ouderdag en MFVN-Live. Daarnaast hadden ze dit jaar nog een speciaal project: de muziek verzorgen voor musical van de MFVN.

Omdat muziek maken veel tijd kost bestaat de commissie niet alleen uit een aantal bandleden maar ook uit 2 leden die, uiteraard in samenwerking met de band, het organiserende deel op zich nemen.

Voor meer informatie, maar ook als je ideeën hebt voor een activiteit, kan je altijd mailen naar;

muziek@mfvn.nl