MFVN-band Tachycardia 2016-2017

Sieb Nuijens
Bestuurslid
Vera Poort
Zang
Don van Baar
Zang en Gitarist
Torn Strik
Trompettist
Peter Belgers
Drummer
Mart Munsters
Gitarist
Jenny Tang
Bassist
Lieke Sterenberg
Pianist
Cas Drabbe
Manager


Waarde muziekliefhebber,
Een band is een verrijking voor elke vereniging. Met veel plezier en hart voor de vereniging verzorgt Tachycardia de muzikale ondersteuning bij verscheidende MFVN activiteiten. Daarnaast neemt Tachycardia de organisatie van de jaarlijkse muziekavond ‘MFVN-live’ voor haar rekening.
Dit arsenaal aan muzikaal talent, dat al sinds 2004 onder de naam Tachycardia faam vergaart zowel binnen als buiten de faculteit, bestaat uit zeven muzikanten en een manager. De band beschikt over een drummer, pianist, trompettist, (bas) gitaristen en zangers. Dit geeft ze de mogelijkheid een zeer breed repetoire ten gehore te brengen aan zowel trouwe fans als nieuwe fans van de altijd groeiende fanbase.
Aangezien ‘een breed repertoire’ niet specificeert of dat loopt van Jan Smit tot Lee Towers of van The Red Hot Chili Peppers tot Kyteman zal dit bericht daar iets duidelijker over zijn; het tweede. Tot gecoverde artiesten behoren onder andere RHCP, Arctic Monkeys, Bruno Mars, Calvin Harris, Guns ’n Roses, Robbie Williams, Imagine Dragons en nog veel meer in dit altijd veranderende repertoire.
Belangrijker is wellicht om te vermelden dat er genoeg muzikaliteit aanwezig is om een eigen creatieve draai te geven aan iedere cover. Maar wat is een foutloze muzikale uitvoering zonder bijpassend charisma om de muziek tot leven te brengen? Daarom staat Tachycardia met een fysiologische tachycardie op het podium.
Tachycardia treedt met veel plezier op tijdens activiteiten van de MFVN, zoals de ouderdag, de muziekmaand van de Aesculaaf en feestelijke onderwijsafsluitingen. Maar ook buiten de faculteit wordt aan de weg getimmerd en was Tachycardia afgelopen jaar te zien op het gala van Studenten Hockeyclub Apeliotes en feesten van andere verenigingen.
Tot slot mogen wij aan deze erelijst ons eigen evenement toevoegen: MFVN-live. Jaarlijks vindt dit rond mei plaats in Café Piecken met, naast Tachycardia zelf, optredens van studentenbands of kleinere acts.
Mocht je vragen hebben over Tachycardia, interesse hebben in een optreden voor een feest of andere activiteit, stuur een mailtje naar onderstaand e-mailadres! Twijfel ook zeker niet om een mail te sturen bij interesse in deelneming aan MFVN-live.

Hopelijk tot snel!

Tachycardia
muziek@mfvn.nl