Mediacommissie 2014-2015

Pieter Wolfs
Bestuurslid
Stijn van Beek
Algemeen Lid
Merith Idema
Algemeen Lid
Janneke Spiegelenberg
Algemeen Lid


Wij zijn de mediacommissie en daarmee een van de jongste commissie der MFVN.

Omdat wij net als jullie nieuw zijn op de MFVN zal ik beginnen met te vertellen hoe wij ontstaan zijn. De mediacommissie is voortgekomen uit wat voorheen de @ccesscommissie heette: Een commissie waar je bij terecht kon voor elke vorm van technische ondersteuning die je je maar wensen kon. Doordat de student van tegenwoordig technisch steeds handiger geworden is, is gedurende het afgelopen jaar besloten de rol van deze commissie een compleet andere wending te geven. Met een team van enthousiaste studenten zetten wij ons nu in voor het ontwerpen van de meest vette promotiematerialen voor vele MFVN-activiteiten. De aanvragen die wij krijgen gaan met name om posters, maar ook voor bijvoorbeeld filmpjes of logo’s kun je bij ons terecht. En dit alles, onder de nieuwe naam van MEDIACOMMISSIE.

Om onze achtergrond niet compleet achter ons te laten organiseren wij jaarlijks de consoleparty. Samenvattend: een aantal schermen, Xbox/WII/gamecube/playstation, een scala aan vette spellen, drank, voedsel en een bende lawaai makende fanatiekelingen. De ingrediënten voor een geweldige, unieke activiteit! En niet te vergeten: het enige evenement van de hele faculteit waarbij de mannen beter vertegenwoordigd zijn dan de vrouwen.

Ben jij een beetje een creatieve geest en wil je je graag inzetten voor verschillende delen van de vereniging? Kun je overweg met bijvoorbeeld photoshop of ben je bereid dit te leren? Lijkt het jou ook zo vet om je eigen creaties aan de muur te zien hangen over de hele faculteit?

Dan ben je bij ons aan het goede adres! Heb je interesse of vragen, laat je dan niet tegenhouden en stuur ons een mailtje op media@mfvn.nl.