Lustrumcommissie

Cecile van de Weerd
Coördinator
Anouk van Esch
Penningmeester
Lente van Kessel
Algemeen lid
Sosse Klarenbeek
Algemeen lid
Myrthe Wissing
Algemeen lid
Sylvia van Peer
Algemeen lid


Sinds februari 2016 is de Lustrumcommissie van de MFVN weer actief. Dit met een zeer bijzondere reden. Op vrijdag 17 februari 2017 gaat namelijk de viering van het XIIIe Lustrum der MFVN van start! De MFVN bestaat 65 jaar en dat moet gevierd worden. Drie maanden lang vieren we feest middels allerlei waanzinnige lustrumactiviteiten.

Denk hierbij aan een collegetour met interessante sprekers, een lustrumgala waarbij er nog meer uitgepakt wordt dan normaal, een sportactiviteit van je dromen en tot slot het welbekende eindfeest gedompeld in lustrumsferen. Niets is te gek tijdens ons Lustrum en dit zal je dan ook zeker merken.

Natuurlijk is de Lustrumcommissie dagelijks bezig met de organisatie van het XIIIe Lustrum, maar vergis je niet, dat doen we niet alleen. We werken nauw samen met het huidige en vorige bestuur van de MFVN en organiseren hiernaast ook een groot aantal activiteiten in samenwerking met verschillende MFVN-commissies. Tot slot hebben we zelfs een geheel nieuwe commissie in het leven geroepen, namelijk de Almanakcommissie. Deze commissie is verantwoordelijk voor het maken van een prachtige almanak, waarin de afgelopen 5 jaar van de MFVN belicht worden. Het belooft een prachtig boekwerk te worden, waar we met veel enthousiasme naar uitkijken.

Niet alleen kijken we uit naar de eerste echte almanak, maar naar alle lustrumactiviteiten die op de planning staan. Het programma is vol, divers en vooral ontzettend leuk. Heb je vragen over het lustrum, schroom dan vooral niet te mailen naar lustrum@mfvn.nl.

We zien je graag uit je dak gaan tijdens het openingsfeest op 17 februari en alle daaropvolgende lustrumactiviteiten!
Liefs,

Cecile, Anouk, Lente, Sosse, Myrthe en Sylvia