Feestcommissie 2015-2016

Voor de oude bokken van onze faculteit gaat elk MFVN-feest hand in hand met het begin van een nieuw onderwijsblok, voor de verse studenten van het nieuwe curriculum is het simpelweg een avond om (niet) te vergeten. Al met al wordt er elke vier weken flink gedanst en gesjanst in de 3 Gezusters. Als je dit nog lang niet gek genoeg vindt klinken heb je geluk, want ongeveer de helft van onze feesten wordt verrijkt met een thema. Zo kun je je gerust eens in een outfit hijsen die stiekem altijd al op je bucketlist stond, originaliteit wordt namelijk beloond met de Best Dressed Award!
We zijn niet vies van een beetje afwisseling en daarom kan je je pasjes ook eens per jaar beoefenen in het zwembad tijdens de Poolparty of op de dansvloer van poppodium Doornroosje. Haar verjaardag viert de MFVN natuurlijk ook graag. In plaats van cadeautjes ontvangen delen wij deze met veel plezier uit op het Diesfeest.
Tot slot is een laffe aftocht iets waar niemand op zit te wachten, dus aan het einde van het collegejaar pakken we nog een laatste keer flink uit met het Eindfeest. Dit vindt traditiegetrouw plaats in de kantine van de medische faculteit en heeft elk jaar een thema rondom een kleur. Beloofd dat je na deze legendarische avond al bijna niet meer kan wachten tot je in september weer het eerste MFVN-feest van het collegejaar kan bijwonen. We zien je graag op ons volgende feestje!

Liefs,

Cecile, Thomas, Joost, Richard, Inge, Lisa, Rosa, Stan en Tessel (bestuurslid)

Emailadres: feest@mfvn.nl