Agendacommissie 2014-2015

Maud Lamberts
Algemeen lid
Marit Ratering
Coördinator
Pieter Wolfs
Bestuurslid
Yalda Alam
Algemeen Lid
Sina Dries Mallouk
Algemeen Lid
Lynn Nieuwenhuizen
Algemeen Lid
Daisy van Boekel
Algemeen Lid


Om deze MFVN-traditie in ere te houden, komt er natuurlijk ook dit jaar een MFVN-agenda! Zeker als eerstejaars een echte must in je tas! Wees zo altijd voorbereid op lange treinreizen, verjaardagen, trouwdag van je ouders en saaie ‘tussenuurtjes’ op de uni. Met een frisse nieuwe thema, handige tips, belangrijke data (MFVN-feesten, yeah!) en natuurlijk de plattegrond achterin, zal jij je nooit meer hoeven te vervelen. En voor als je een leuke student(e) ziet lopen, maar niet de kans hebt gekregen zijn/haar naam te vragen, kun je altijd terecht in het smoelenboek! Ook handig voor eventuele stalkers en Gotcha- fanatiekelingen. Kortom: voor ieder wat wils!

Ook dit jaar weer hoopt de agendacommissie jullie te verwonderen met een nog leukere en vettere agenda dan afgelopen jaren! De commissie bestaat uit 7 dames: Marit, Michelle, Suzanne, Lieke, Ruth, Yalda, en natuurlijk mag de grote baas Lisa niet ontbreken! Deze dames zullen hard werken om met een gave nieuwe agenda te komen voor alle studenten aan de medische faculteit!

Heb jijzelf nog leuke suggesties, op en/of- aanmerkingen of heb je gewoon zin in een babbeltje over de agenda, kom dan gezelligs langs in de MFVN kamer of spreek ons aan!

Groetjes,

De Agendacommissie