Commissielid van de maand

Interview met ons Commissielid van de maand januari:

Naam: Peter Belgers

Leeftijd: 21 jaar
Studiejaar: 2e jaar, geneeskunde
Commissie: Algemeen lid Tachycardia en de Weekendcie

Wat is jouw beste smoes voor het vergeten van de datumprikker?
Bij de Weekendcie vul ik mijn datumprikkers altijd netjes na de derde reminder in, waardoor smoesjes niet nodig zijn.  Ik zal daarom ook maar niemand aanwijzen die het slechtste is met datumprikkers. Bij Tachycardia hebben we gelukkig geen datumprikkers, maar de dinsdagavond waarop we muziek maken en wat belangrijke zaken bespreken onder het genot van erwten in het ziekenhuis.
Hoelang zit je al in Tachycardia en de Weekendcie? 
Bij Tachycardia zit ik nu ongeveer anderhalf jaar. Bij de Weekendcie ben ik sinds begin oktober bezig.
Wat vind je het leukste aan lid zijn van deze commissies?
Het is altijd gezellig met de commissieleden en je maakt een hoop dingen mee die je anders niet mee zou maken.
Wat zou je nog een vette activiteit vinden om ooit te mogen organiseren met jouw commissies?
Misschien een beetje groots gedacht, maar het lijkt me erg tof om een keer een groot optreden te organiseren voor de intro, of voor een van de grote verenigingen.
Welk moment dat je samen hebt mogen beleven met jouw commissies is je het meest bijgebleven?
De reis naar Leiden voor de Battle of the Bands was erg leuk, maar ook de optredens bij Ovum en TFV staan me goed bij. Bij de Weekendcie kan ik me de Aesculaafcantus (om andere redenen) nog deels goed herinneren.
Wat was het vetste dat je ooit met jouw commissie hebt mogen organiseren?
Bij Tachycardia vond ik de optredens die ik hierboven noemde erg geslaagd en bij de Weekendcie hoop ik natuurlijk het Commissieledenweekend binnenkort toe te voegen aan dit lijstje.
Welke commissie (een andere commissie dan Tacycardia en de Weekendcie) heeft vette activiteiten vind jij?
Ik vind dat de Accie vaak leuke activiteiten organiseert en ook de feesten van de Feestcie kunnen natuurlijk niet ontbreken. Maar ook van de andere commissies komen af en toe dingen langs waar ik graag heen ga!
Welke activiteit van de feestcommissie vind je dan het vetst?
Ik vond de combinatie van het feest en de kerstbrunch net voor de vakantie een behoorlijk goed idee.
Maar waarom zijn dan jouw commissies toch de allerbeste?
Tachycardia is natuurlijk de drukste (G3 niet boos worden), maar wel de gezelligste commissie die elke week actief is! Een mooie combinatie met de Weekendcie waar ik alle leden mag bedanken voor hun inzet!
Hebben jullie een commissieslogan/missie/quote/ritueel?
Volgend jaar Lowlands?
Wat doe je graag naast druk zijn met commissiewerk en al dat studeren?
Ik hou van muziek en sport af en toe nog wat op het RSC. Ben natuurlijk ook altijd bereid om ergens een avondje met wat vrienden door te brengen.