Bestuurslid Intern

Romy Ottens
Bestuurslid Intern

Beste MFVN-leden, lieve lezers,

Met grote trots en een big smile mag ik mij voorstellen als het 66bestuurslid Intern der Medische Faculteits Vereniging Nijmegen. Na drie jaar geneeskunde studeren, mag ik me vanaf nu inzetten voor onze prachtige studievereniging, waar ik ontzettend veel zin in heb!

Mijn naam is Romy Ottens, ik ben 22 jaar jong en kom uit een sfeervol boerendorp in de Achterhoek. Drie jaar geleden heb ik het weiland met koeien verruild voor ‘de grote stad’ Nijmegen. Gelukkig heb ik mijn boerenaccent bij de koeien achter gelaten en voel ik me in Nijmegen helemaal thuis. De MFVN heeft daar zeker haar steentje aan bijgedragen. Na de introductie ben ik actief geworden als lid van de Ouderdagcommissie en ben ik meteen de gezelligheid ingerold. Doordat ik alle feestjes en activiteiten zo tof vind, ben ik blij dat ik nu een nog grotere bijdrage mag leveren aan onze studievereniging.

Als bestuurslid Intern mag ik mijn creativiteit gaan inzetten voor de website, interne promotie en onze app. Ik hoop jullie enthousiast te maken voor de vetste activiteiten die ik samen met de Activiteitencommissie, Agendacommissie, Fotocommissie, Mediacommssie, Musicalcommissie en de Prikredactie voor jullie ga neerzetten.

In mijn vrije tijd probeer ik met enige regelmaat te sporten, al ben ik daar na drie jaar nog steeds niet zo goed in. Ik vrees dat ik mijn eeuwige proberen maar is moet opgeven. Daarnaast beleef ik graag gezellige avondjes met vrienden en tap ik met veel plezier biertjes in café de Aesculaaf. Ik hoop velen van jullie beter te leren kennen tijdens onze activiteiten.

Kom gerust langs op de MFVN-kamer voor een gezellig praatje en een bakje koffie met koekjes of gewoon als je eventjes het studeren in de bieb wil ontvluchten.

Ik kan niet wachten om al dit moois te gaan beleven met jullie!

Met vriendelijke groet,

Romy Ottens

Bestuurslid Intern h.t. der MFVN

E-mail: intern-mfvn@radboudumc.nl