Bestuurslid Festiviteiten 2016-2017

Sieb Nuijens
Bestuurslid Festiviteiten 2016-2017

Geachte MFVN-leden, Geachte Lezer,

Ik heb de grote eer mij aan jullie voor te mogen stellen als het nieuwe Bestuurslid Festiviteiten der Medische Faculteits Vereniging Nijmegen. Mijn volledige naam is Siberyn Tjalling Nuijens, maar jij mag gewoon Sieb zeggen. Ik ben geboren in Delft en op mijn tweede verhuisd naar Arnhem. Sinds mijn negentiende woon ik in de prachtige stad Nijmegen. Op dit moment ben ik derdejaars geneeskunde student en ik ga al sinds het eerste jaar met veel plezier naar alle Activiteiten die de MFVN organiseert. Ik ben drummer van onze faculteitsband Tachycardia en regisseur van het Medisch Studenten Cabaret, hierdoor zit ik ook in de BeGIN. Daarnaast heb ik twee jaar in de actiecommissie van de Nijmeegse Studenten Sport Raad gezeten. In mijn vrije tijd houd ik ervan om te sporten, series te kijken en muziek te maken.

In mijn bijna drie jaar als student heb ik gemerkt dat het studenteleven echt voorbij vliegt. Mijn tip is dan ook: haal er het maximale uit! Onder dit motto ben ik gaan solliciteren voor een Bestuursjaar bij de MFVN. Ik ben ontzettend vereerd met mijn Bestuursfunctie Festiviteiten en denk dat het een fantastisch jaar gaat worden.

Als Bestuurslid Festiviteiten heb ik de beste functie van allemaal. Naast het MFVN bestuur zit ik namelijk ook in het bestuur van de Aesculaaf, daarom ben ik verantwoordelijk voor een goede samenwerking tussen de twee en zet samen met hen de Grote-MFVN-Aesculaaf-Activiteiten (GMAA’s) neer. Daarnaast vallen de Feestcommissie, Filmcommissie, Galacommissie en faculteitsband Tachycardia onder mij. Samen met deze Commissies organiseer ik alle vette feesten van het komende jaar. Dit zijn onder andere de maandelijkse MFVN-feesten, maar bijvoorbeeld ook het Gala en Eindfeest.

Het wordt een grote uitdaging om mijn voorgangers te evenaren en ik heb er ontzettend veel zin in. Als je nog vragen hebt, of zin hebt in een praatje kan je me altijd komen opzoeken op de MFVN-kamer of in de Aesculaaf.

Met vriendelijke groet,

Sieb Nuijens

Bestuurslid Festiviteiten h.t. der MFVN

E-mail: festiviteiten-mfvn@radboudumc.nl