Bestuurslid Festiviteiten

Siep van der Linden
Bestuurslid Festiviteiten

Geachte lezer,

Het is me een intens genoegen mezelf voor te mogen stellen als het nieuwe Bestuurslid Festiviteiten van de MFVN. Mijn naam is Siep van der Linden, ik ben 20 herfsten jong en tweedejaars student geneeskunde. Naast een hectisch half jaartje zuigeling zijn in Eritrea woon ik al mijn hele leven in Nijmegen. Op mijn zeventiende dook ik het studentenleven in bij zwembad Biologie. Dat beviel me zo goed dat ik na een half jaar besloot dat ik er meer van wilde en het ouderlijk nest verliet om uit te waaien naar de andere (goede) kant van de stad. Hoewel biologie geweldig was, wilde ik diep van binnen geneeskunde doen. Ongeveer anderhalf jaar geleden kwam die droom in vervulling en mocht in vanaf het Huygensgebouw symbolisch de Heyendaalseweg oversteken.

Naast mijn studie ben ik lid bij Ferus Ebrius en actief bij de BeGIN. Hiernaast voetbal ik al sinds mijn zesde bij dezelfde naargeestige sportvereniging in Lindeholt, ben ik graag bezig met muziek en spendeer ik menig avond in het gezelschap van bier en kapotte stukken glas. Dit geeft me genoeg mogelijkheden om mijn extracurriculaire tijd in te vullen, maar kon niet voorkomen dat ik zin had in iets anders dan studie voor een jaartje. Dat is waar het bestuur naar binnen komt.

Als Bestuurslid Festiviteiten heb ik het enorme privilege deel te zijn van een tweede bestuur; ik zit namelijk ook in het bestuur van café de Aesculaaf. Ik zal hier zorgen voor een goede samenwerking tussenbeide en zet ik met ze de GMAA (Grote-MFVN-Aesculaaf-Activiteit) neer. Hiernaast vallen de Feestcomissie, Filmcommissie, Galacommissie en de MFVN-band Tachycardia onder mijn hoede. Aankomend jaar zal ik samen met hun alle vette activiteiten en feesten organiseren zoals de MFVN-Feesten, het Gala en het Eindfeest.

Ik ben oneindig vereerd het werk van mijn voorgangers voort te mogen zetten en heb ontzettend veel zin in de uitdagingen die het meebrengt. Als je vragen hebt of een flauwe woordgrap wilt horen, kom dan vooral langs op de MFVN-kamer!

Met vriendelijke groet,

Siep van der Linden

Bestuurslid Festiviteiten h.t. der MFVN