Bestuurslid Faciliteiten & Onderwijs 2014-2015

Tristan van van Leest
Bestuurslid Faciliteiten & Onderwijs 2014-2015

Lieve MFVN leden, waarde lezers,

Ik heb de eer en het waar genoegen om mezelf voor te stellen als Bestuurslid Faciliteiten en Internationalisering van het 63ste bestuur der Medische Faculteits Vereniging Nijmegen. Ik heb twee jaar lang geneeskunde gestudeerd en ik ga me dit jaar volledig inzetten voor onze mooie vereniging!

Mijn naam is Tristan van Leest, ik ben 20 jaar oud en ik kom oorspronkelijk uit het pittoreske Brabantse dorpje Drunen (onder andere natuurlijk bekend van de Drunense Duinen), wat tussen ‘s-Hertogenbosch en Tilburg ligt. Ik ga me dit jaar inzetten voor de MFVN op de positie Bestuurslid Faciliteiten & Onderwijs. Dit betekent dat ik dit jaar ga zorgen voor het verkopen van instrumenten en de boeken. Daarnaast beheer ik de MFV kamer en houd ik contact met de IFMSA en het SOOS om alles in goede banen te leiden. Ook heb ik twee ontzettend leuke commissies: de Medische Oriëntatie Commissie, die onder andere het zwangerschapsproject en de rondleidingen door het ziekenhuis regelen en de Reiscommissie, die zicht dit jaar bezig gaan houden met het regelen van de supervette citytrip, skireis en studiereis!

Verder tennis ik ook graag en ben ik regelmatig ’s avonds in de stad te vinden. Daarnaast kijk ik ook graag series en films.

Ik ga dus sowieso genoeg te doen hebben dit mooie jaar! Mocht je een praatje willen komen maken of lekker een kopje koffie drinken, kom langs op de MFV-Kamer!

Met vriendelijke groet,

Tristan van Leest
Bestuurslid Faciliteiten & Onderwijs i.t. der MFVN

Mail: Faciliteiten@mfvn.umcn.nl