Bestuurslid Extern

Nina Nieuweweme
Bestuurslid Extern

Lieve Lezer,

Het is me een waar genoegen om mezelf te mogen voorstellen als het nieuwe Bestuurslid Extern van het 65e bestuur der Medische Faculteits Vereniging Nijmegen. Ik heb inmiddels anderhalf jaar geneeskunde gestudeerd, waarbij ik me voor de MFVN heb ingezet als lid van de Galacommissie en ik heb natuurlijk heel veel feesten en andere activiteiten bijgewoond. Ik ben ontzettend blij dat ik me nu een jaar lang fulltime mag gaan inzetten voor de MFVN. Dat ik nu ook het  XIIIe Lustrum als bestuur mag meemaken maakt het nog beter!

Mijn naam is Nina Nieuweweme (spreek uit als: nieuwe weme) en ik ben 20 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in het zuiden, namelijk in het mooie Maastricht. Gelukkig heb ik daar verder geen nare accenten aan overgehouden. Ik woon inmiddels alweer meer dan anderhalf jaar in deze prachtige studentenstad en vermaak me prima. Hier heeft de MFVN ook aan bijgedragen door alle leuke activiteiten en feesten. Daarom zie ik het helemaal zitten om ook mijn bijdrage aan de MFVN te leveren door middel van dit bestuursjaar.

Zoals ik al vertelde zat ik voorheen in de Galacommissie, maar ik houd me met nog wel meer bezig dan alleen dat. Zo tap ik ook bij café de Aesculaaf en daardoor ben ik gaan houden van speciaalbiertjes. Ik voetbal bij FC Kunde in Dames 3(e helft), waar we ons naast het veld ook veel bezighouden met teambuilding. Bovendien ben ik lid van de BeGIN, met 7 andere mooie mensen organiseren wij het breekweekend en de introductie. Verder hou ik van gezelligheid en vind ik het leuk om samen met vrienden en vriendinnen dingen te doen.

Als Bestuurslid Extern regel ik het contact met sponsoren. Daarnaast houd ik me bezig met mijn commissies. Namelijk de Ouderdagcommissie, de Promotiecommissie en de Carrièrecommissie. Ik zal verder veel te vinden zijn bij de activiteiten en feesten  en op de MFVN-kamer natuurlijk. Ik hoop jullie daar ook allemaal tegen te komen. Ik kan niet wachten om met jullie allemaal dit jaar te gaan meemaken!

Heel veel liefs,

Nina Nieuweweme
Bestuurslid Extern h.t. der MFVN