Bestuurslid Intern 2014-2015

Pieter Wolfs
Bestuurslid Intern 2014-2015

Beste lezers,

Ik mag me voorstellen als het nieuwe bestuurslid Intern der MFVN. Mijn naam is Pieter Wolfs, ik ben 20 jaar en ik ben geboren in Eindhoven. Ik heb eigenlijk mijn hele jeugd in Veldhoven gewoond en twee jaar geleden ben ik verhuisd naar Nijmegen om van het studentenleven te komen genieten.

Ik ben dit jaar begonnen met het derde jaar geneeskunde. Mijn studie en het studentenleven bevallen uitstekend. Maar ik heb besloten mijn studie dit jaar even stop te zetten om me een jaar lang volledig in te zetten voor onze mooie vereniging, de MFVN. Ik word dus bestuurslid Intern. Ik zorg ervoor dat de website functionerend blijft. Ook verzorg ik de interne promotie van de vereniging. Eind oktober zal de MFVN een nieuwe website lanceren en ik moet ervoor zorgen dat de overgang naar de nieuwe site soepel verloopt. Daarnaast mag ik een aantal commissies gaan begeleiden, namelijk de Activiteitencommissie, Agendacommissie, Fotocommissie, Mediacommissie, Musicalcommissie en de Prikredactie. Ik zal elke dag op de MFVN-kamer te vinden zijn en hier kunnen jullie me altijd komen opzoeken.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om te tennissen. Ik heb in Veldhoven een aantal jaar getennist maar sinds ik naar Nijmegen verhuisd ben is dit een beetje verwaterd. Daarnaast hou ik ervan om gitaar te spelen. Ik heb dit mezelf een beetje geleerd en oefen graag als ik wat vrije tijd over heb. Ik vind het ook leuk om uit te gaan met vrienden of gewoon een drankje te doen op een terrasje.

Als je vragen voor me hebt of gewoon zin hebt in een lekker (gratis!) kopje koffie of thee, kom dan gerust langs op de MFVN-kamer!

Met vriendelijke groet,

Pieter Wolfs

Bestuurslid Intern h.t. der MFVN

Email: intern@mfvn.umcn.nl