Bestuurslid Intern 2015-2016

Margot Sanders
Bestuurslid Intern

Beste MFVN-leden, lieve lezers,

Ik ben ontzettend blij me te mogen voorstellen als Bestuurslid Intern van het 64e bestuur van de Medische Faculteits Vereniging Nijmegen. Mijn naam is Margot Sanders. Ik ben 20 jaar en kom oorspronkelijk uit Breda.

Na twee jaar studeren besefte ik dat m’n studententijd veel te snel voorbij ging en had ik behoefte aan iets nieuws. Ik heb de afgelopen twee jaar in de Sportcommissie gezeten. Zo kreeg ik steeds meer te zien waar de bestuursleden de hele dag mee bezig waren. Dit leek mij ontzettend leuk en echt iets voor mij! Komend jaar zal ik m’n studieboeken dus laten onderstoffen en me volledig in gaan zetten voor deze mooie vereniging.

Als Bestuurslid Intern ga ik me bezig houden met de interne promotie, de website en de app. Ik mag ook heel wat commissies begeleiden, waaronder de Activiteitencommissie, Fotocommissie, Musicalcommissie, Agendacommissie, Mediacommissie en Prikredactie. Ik heb er ontzettend veel zin in om er samen met deze commissies een mooi jaar van te maken!

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik probeer regelmatig hard te lopen, maar ik ben bang dat dat er dit jaar een beetje bij in zal schieten. In de zomervakantie werk ik als zeilinstructeur in Friesland. Op de middelbare school speelde ik veel viool, maar dat is een beetje verwaterd sinds ik ben gaan studeren. Verder ben ik lid bij N.S.V. Ovum Novum, dus daar ben ik ook regelmatig te vinden.

Ik hoop je op veel van onze activiteiten en feesten te zien. Kom gerust een keer langs op de MFVN kamer voor een kopje koffie of thee, een gezellig praatje of om je boterham met ham en kaas in het tosti-ijzer te leggen.

Met vriendelijke groet,

Margot Sanders

Bestuurslid Intern i.t. der MFVN

Email: intern-mfvn@radboudumc.nl