Bestuurslid Festiviteiten 2015-2016

Tessel van Dijk
Bestuurslid Festiviteiten 2015-2016

Beste Lezers, Lieve Leden,

Ik heb de eer om mij aan jullie te mogen voorstellen als bestuurslid Festiviteiten der MFVN. Mijn naam is Tessel, ik ben 20 jaar oud en ben een tweedejaars student Geneeskunde. Mijn geboorte vond al plaats tegenover onze faculteit in het RadboudUMC, maar ik ben opgegroeid in het kleine dorpje Ottersum. Vandaar mijn tikkeltje Limburgs accent.

Nadat ik tijdens mijn eigen intro had ontdekt hoe goed Nijmegen/de uni/bier/geneeskunde/bier bij me past, ben ik hier niet meer weg te slaan! Als tapper bij de Aesculaaf en lid van de Feestcommissie heb ik de afgelopen anderhalf jaar dan ook al erg veel leuke momenten en avonden mogen beleven!

Ondanks dat deze studie me goed bevalt, ben ik erg blij dat ik  mij het komende jaar volledig mag storten op de grootste studievereniging en mooiste kroeg van Nijmegen en haar wijde omtrek. Ik mag mij blijven inzetten voor de feestcommissie en daarnaast mag ik nu ook de muziek-, gala- en filmcommissie onder mijn hoede nemen. Ik heb erg veel zin om daar volledig voor te gaan en samen met de commissieleden erg mooie activiteiten en feesten te organiseren.

Je bent meer dan welkom om met mij op de MFV-kamer een praatje te komen maken! En ik hoop jullie het komende jaar veel ontspanning en plezier te kunnen brengen samen met mijn commissies!

 

Met vriendelijke groet,

Tessel van Dijk

Email: festiviteiten-mfvn@radboudumc.nl