Bestuurslid Faciliteiten & Onderwijs 2015-2016

Roos Prinssen
Bestuurslid Faciliteiten & Onderwijs 2015-2016

Beste lezer, lieve leden,

Het is me een eer dat ik me voor mag stellen als de eerste persoon die een heel bestuursjaar lang de titel ‘Bestuurslid Faciliteiten & Onderwijs der MFVN’ mag gaan dragen!

Mijn naam is Roos Prinssen, ik ben 21 jaar oud en ik kom uit Lithoijen, een piepklein dorpje in de buurt van Oss. Ik ben twee jaar geleden hier in Nijmegen komen studeren en begon met goede moed aan mijn studie geneeskunde.  Naast hard studeren wilde ik ook wel iets anders doen en ben ik bij de Musicalcommissie van de MFVN gegaan. Daar heb ik me met veel plezier ingezet met het neerzetten van en meespelen in de musical ‘Dancing Queen’. In mijn vrije tijd hou ik van, hoe kan het ook anders, musicals en theater en speel ik ook nog een beetje piano.

Sinds de vorige wissel heeft de functie Faciliteiten & Onderwijs een iets andere inhoud gekregen. Naast dat ik me bezig blijf houden met de boeken- en instrumentenverkoop en het beheer van de MFVN kamer, mag ik me ook vice-voorzitter van de SOOS noemen. Ik ga me volop inzetten voor een hechtere samenwerking tussen de MFVN en de SOOS en zo mijn steentje bijdragen aan het verbeteren van het onderwijs op onze mooie faculteit. Natuurlijk kunnen mijn twee mooie commissies niet achterblijven. Met de Medische Oriëntatie Commissie gaan we dit jaar onder andere weer leuke rondleidingen in het ziekenhuis regelen en ook het Zwangerschapsproject begeleiden. Uiteraard gaat de Reiscommissie dit jaar weer een mooie Citytrip, Wintersport en Studiereis voor jullie organiseren!

Als je vragen hebt, kun je altijd bij me terecht op de MFVN kamer! Of het nou gaat over een klacht over het onderwijs, of om gewoon onder het genot van een kopje koffie of thee gezellig even te kletsen over je weekend, de deur staat altijd open!

Met vriendelijke groet,

Roos Prinssen,
Bestuurslid Faciliteiten & Onderwijs i.t. der MFVN

E-mail: faciliteiten-onderwijs-mfvn@radboudumc.nl