Activiteitencommissie 2016-2017

Renée Thewissen
Algemeen lid
Emma Saedt
Bestuurslid
Eline van den Berg
Coördinator
Lente van Kessel
Algemeen lid en commissielid Lustrum
Stefan van Dinter
Algemeen lid
Merle Eppink
Algemeen lid
Felix Frijns
Algemeen lid
sophie van kessel
Algemeen lid
Marnix Franck
Algemeen lid
Juul Verbakel
Algemeen lid


Met een bivakmuts op je hoofd en een waterpistool in je hand ben je op zoek naar je volgende doelwit. Je verschuilt je in de Vesalius- wc’s terwijl een nietsvermoedende eerstejaars met zijn armen vol boeken de snijzaal uit komt lopen. Je springt tevoorschijn en schiet een grote waterstraal recht in het gezicht … GOTCHA! Trots op weer een moord kruip je achter je computer om door te geven dat je doelwit niet langer in het land der levenden is. Ondertussen zijn wij 24/7 bezig in ons complexe Gotcha! script bezig om de moorden te verwerken.

Gotcha! is één van de vele activiteiten die de Activiteitencommissie, oftwel Accie, rijk is. Na deze bloedstollende weken in oktober, zorgen we rond de kerst voor wat ontspanning tijdens de kerstbrunch voor het goede doel. Dit is hét moment waarop je ongegeneerd de kans krijgt om je buikje vol te vreten, terwijl je ook nog iets goeds doet. Omdat eten altijd een succes is, houden we ook nog een BBQ aan het einde van het collegejaar.

Verder krijg je bij ons ook de kans om dingen uit te proberen die je normaal nooit zou doen. Met louter een kartonnen bordje sta je in de ochtenddauw langs de weg je charmes in de strijd te gooien om een lift te krijgen naar een bekende stad tijdens het liftwedstrijdweekend. Winnaar of verliezer, ’s avonds gaan we er met z’n alle op uit om de stad onveilig te maken.

Verder hebben we nog een leuk nieuwtje in petto: dit jaar komt er een speciale Lustrumeditie van het Bierpongtoernooi in café de Aesculaaf!

Zelf blijven we als commissie ook niet achter. Tijdens onze Accie-in-de-Taxi-Stapavonden eten we gezellig met elkaar en bouwen we een feestje in Nijmegen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze activiteiten of de commissie zelf? Houd dan de nieuwsbrief goed in de gaten en wees er bij verkoopmomenten als de kippen bij!

Liefs,

De Accie

e-mail: activiteiten@mfvn.nl