Activiteitencommissie 2012-2013

Tijmen Steenberg
Algemeen Lid
Roos de Jong
Bestuurslid
Myrthe van den Heuvel
Algemeen Lid
Melissa Arron
Algemeen Lid
Martine van Zoest
Algemeen Lid
Lieke Winnemuller
Algemeen Lid
Indi Snepvangers
Algemeen Lid
Fedor Hageman
Coördinator
Bauke Haisma
Algemeen Lid


In oktober sta je rustig in de kroeg, wordt je opeens natgespoten met een Gotcha!-waterpistooltje. Vervolgens hoor je heel hard een groepje toffe mensen in paarse shirts met zilveren opdruk roepen: ‘Accie in de taxi!’ Je conclusie: dat is de activiteitencommissie van de mfvn.

In November sta je in de kroeg de nabeschouwing van NEC-Ajax te kijken, nadat je met de mfvn de wedstrijd hebt bezocht. En net als je een slok van je biertje wil nemen hoor je een groepje toffe mensen in paarse shirts met zilveren opdruk roepen: ‘Accie in de taxi!’ Je conclusie: Dat is de activiteitencommissie van de mfvn.

In december geniet je van een heerlijke kerstbrunch met de lekkerste broodjes en heerlijke warme chocolademelk met slagroom. Je kijkt om je heen…waar blijft het nou? En alsof ze het hoorden roept een groepje toffe mensen in paarse shirts met zilveren opdruk ‘Accie in de taxi (met winterbanden)’ Opgelucht haal je adem; de activiteitencommissie van de mfvn is weer van de partij.

We organiseren zoveel leuke activiteiten waar jij aan mee kan doen, dus waar wacht je nog op: Get on board of that taxi! Dit wil je niet missen:

Gotcha!-moordspel

Kerstbrunch

Liftwedstrijd

Cabaret

CLuitje (CommissieLedenUitje)

Diner Rouler

Eindejaars BBQ

En nog veel meer!

Groetjes, De Accie