Ab Actis 2014-2015

Gaia Penningnieuwland
Ab Actis 2014-2015

Beste MFVN-lid, lieve lezer,

Bij dezen heb ik de grote eer en het genoegen om mij voor te stellen als Ab Actis van het 63ebestuur der Medische Faculteits Vereniging Nijmegen. Na twee mooie jaren geneeskunde gestudeerd te hebben wil ik mezelf inzetten voor iets anders en natuurlijk dacht ik gelijk aan onze prachtige vereniging, de MFVN!  Ik heb er ontzettend veel zin in en hoop er samen met mijn mede-bestuursleden en met jullie een fantastisch jaar van te maken!

Even voorstellen. Mijn naam is Gaia Penningnieuwland, ik ben 20 jaar jong en ben derdejaars geneeskundestudente. Verder ben ik 1,69 meter lang en heb ik schoenmaat 37. Oorspronkelijk kom ik uit Waalwijk – een redelijk grote stad zonder treinstation – en ga daar graag ieder weekend nog naar terug. Ook werk ik al langer dan vijf jaar bij Domino’s Pizza en maak ik de lekkerste pizza’s die je ooit geproefd zal hebben. In mijn eerste studiejaar heb ik deel uitgemaakt van de Fotocommissie en sinds mei 2013 ben ik tapper van café de Aesculaaf, de mooiste kroeg van Nederland.

In mijn vrije tijd tennis ik bij studententennisvereniging N.S.L.T.C. Slow en kijk ik graag films. Daarnaast vind ik het leuk om te koken en geniet ik ervan om gezellig met vriendinnen te eten of te borrelen. Verder ben ik wel eens in de kroeg – liever in de club – te vinden, waar ik flink los ga met mijn dansmoves en gespring.

Verder nog mijn functie. Als Ab Actis zal ik dit jaar veel brieven en e-mails gaan versturen. Ik ben verantwoordelijk voor het ledenbestand, en zal dus elk jaar alle pasjes maken van de nieuwe studenten. Ook heb ik drie commissies onder me, namelijk de Sportcommissie, Wetenschapscommissie en de Student-Docentcommissie. Samen met deze commissies hoop ik dit jaar vele mooie activiteiten te gaan organiseren!

Rest mij nog te zeggen dat jullie altijd welkom zijn in de MFVN kamer en ik hoop jullie zeker te zien bij een van de vele activiteiten!

Met vriendelijke groet,

 

Gaia Penningnieuwland

Ab Actis h.t. der MFVN

E-mail: abactis@mfvn.umcn.nl