Resultaten MFVN-enquête

In maart en april is de MFVN-enquête afgenomen onder de studenten. 58 bachelorstudenten en 22 masterstudenten hebben  de enquête ingevuld. Tijdens het Beleidsweekend heeft het Bestuur de resultaten doorgesproken.

Uit de Enquête voor zowel de bachelor- als de masterstudenten blijkt dat studenten graag eerder op de hoogte worden gebracht van de data waarop Activiteiten zullen plaatsvinden. Daarom zal voortaan in de Nieuwsbrief een overzicht komen te staan van de Activiteiten die de rest van het collegejaar nog zullen plaatsvinden.

Uit de Enquête voor de bachelorstudenten komt naar voren dat veel studenten niet bekend zijn met de verkoop van Merchandisers op de MFVN-kamer. Daarom is er een Merchandise kortingsactie georganiseerd. Ook werd aan het Bestuur aangeraden om zichzelf voor te stellen door middel van een collegepraatje. Dit zal volgend jaar gedaan worden.

Uit de Enquête voor de masterstudenten blijkt dat het grootste publiek bereikt wordt door te promoten via e-mail en Facebook. Er zijn verbeterpunten genoemd voor het aanbod aan medische instrumenten. Hier zal goed naar gekeken worden.